ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7160
1 2 3 4 5 6 7 ... 714 715 716


Analiza reprezentančnih nastopov 
Amir Dervišević je ob osvojitvi prve točke v ligi narodov za slovensko reprezentanco v Stožicah igral 45 minut v 2. polčasu, Luka Zahović pa je debitiral v članski selekciji. Luka Uskoković obakrat s polno minutažo in tudi golom.
Mitja Viler o dobrem izkoristku delovnega premora 
"V prejšnjem tednu smo opravili dober cikel, z dokaj težkimi treningi. Vmes smo v soboto imeli koristen, uspešen test in gremo po začrtani poti naprej, z zaključnim delom priprav na gostovanje v Novi Gorici, ki se ga še posebej veselimo."
Trenerjev pogled na koristno sobotno preizkušnjo v Ljudskem vrtu 
"Spodbudno je, da vsi kažejo veliko željo skozi trening in so tudi te minute dobro izkoristili. Všeč mi je, da smo preko tega pravega, moštvenega odnosa izpeljali več všečnih akcij.”
Strelec za zmago Marcos Tavares v 56. minuti 
Med ligaškim premorom pripravljalna preizkušnja proti četrtouvrščenemu hrvaškemu prvoligašu. Brez reprezentantov in brez poškodovanih, tako da sta se pridružila tudi Žugelj in Šlamberger iz mladinske selekcije.
 
Aluminij v Ljudskem vrtu, dvotedenski tekmovalni premor, po reprezentančnih akcijah pa pestri dnevi. Tukaj so termini naslednjih prvenstvenih in obeh tekem pokalnega četrtfinala.
 
Delovni premor v Ljudskem vrtu: s trenerjem o okrevanju poškodovanih in predčasni vrnitvi mladega reprezentanta. Jan Mlakar zaradi poškodbe ramena ne bo igral za selekcijo U-21 in je v oskrbi klubskih fizioterapevtov.
 
Dnevi ligaškega premora ne pomenijo mirovanja. V Ljudskem vrtu se je začelo novo delovno poglavje, z nizom treningov, a tudi s predvideno pripravljalno preizkušnjo. Začetek sobotne tekme proti hrvaškemu prvoligašu ob 16:00.
 
Naslednja domača prvenstvena tekma: Maribor – Olimpija. V soboto, 27.10. Ob 16:45. Začetek predprodaje vstopnic v ponedeljek, 8.10.
Jan Mlakar na vseh prvenstvenih tekmah v začetni enajsterici  
Po zaključku kroga št. 12 pogovor z najmlajšim napadalcem v vijol’čni slačilnici. Šestim od devetih klubov je zatresel mrežo v prvi četrtini prvenstva, Aluminiju v soboto še drugič.
Trenerjev komentar po zmagi z opozorilom za naprej 
“Zadovoljni smo zaradi treh točk, vendar se moramo zavedati, da to ni podobno tistemu, kar smo počeli pred kratkim in moramo se odzvati. Vsak posameznik bo moral spet najti tisto energijo, ki jo je imel."

 

rezultat: 1-10 od 7160
1 2 3 4 5 6 7 ... 714 715 716


12.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
27
Olimpija
22
Gorica
21
Aluminij
17
Domžale
15
DNŠ Mura
13
Celje
13
Triglav
12
Rudar
11
Krško
9