ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 6370
1 2 3 4 5 6 7 ... 635 636 637


 
Začetek novega tedna v polnem obsegu. Ekipa se je po vrnitvi iz Moravskih Toplic ponovno zbrala na treningu v Ljudskem vrtu, po načrtu pa potekajo tudi ostale klubske aktivnosti v pričakovanju otvoritve sezone.
Blaž Vrhovec o dosedanjem delu na pripravah 
"Lahko smo zadovoljni, obrisi igre, ki si jo želimo, so že opazni. Smo na dobri poti in zdaj moramo le nadaljevati v tem ritmu, da pridemo čim prej do tistega top nivoja, kar potrebujemo za začetek kvalifikacij."
S trenerjem po pripravah v Moravskih Toplicah o trenutnem stanju 
"Fantje so se ustrezno odzvali, tudi na način treninga, ki je nekoliko spremenjen. Cilj nam je bil, da bi na tekmah delovali usklajeno, kar nam uspeva. Pridobili smo tudi na samozavesti in podoba je res dobra."
 
Pred vrnitvijo domov še ena uspešna predstava proti makedonskemu prvaku, ostajamo na dobri poti. Naslednja preizkušnja v sredo proti Dinamu iz Bukarešte.
Ob koncu tega dela priprav še ena zmaga, strelec znova Jasmin Mešanović 
Dopoldne zadnji trening, popoldne še zadnja tekma v tem delu priprav. Ob zaključku aktivnosti med bivanjem v Moravskih Toplicah postaja v Gornji Radgoni za preizkušnjo z makedonskim prvakom.
 
Tri so za nami, v celotnem sporedu preostanejo še štiri. Po zmagi proti Uralu se niz pripravljalnih tekem nadaljuje v soboto, ko se bomo v Gornji Radgoni pomerili z Vardarjem.
 
Med pozitivna četrtkova spoznanja sodi tudi vrnitev Marcosa Tavaresa: »Zelo sem vesel, da sem prvič igral v tem pripravljalnem obdobju. Med tekmo nisem čutil bolečin in upam, da bo vse okej tudi v prihodnje."
 
Do konca junija posebna ponudba za najhitrejše, z nižjo ceno za dosedanje kupce in številnimi dodatnimi ugodnostmi. Sedeži za dosedanje kupce bodo rezervirani do 30.6. Tudi v novi sezoni bo na vzhodni tribuni (sektor A) družinski sektor.
Mešanović že na premieri zatresel mrežo, učinkovit tudi Bajde 
V Bakovcih debitantski nastop Jasmina Mešanovića, ki se je po podpisu pogodbe takoj priključil ekipi v pripravljalni bazi. Prvič sta bila v kadru po okrevanju Marcos Tavares in Matko Obradović, manjkal pa je poškodovani Jean-Claude Billong.
 
Kvalifikacije za Ligo prvakov v gosteh proti Zrinjskemu, ligaško tekmovanje pa začenjamo na domačem igrišču proti Aluminiju. Prvi derbi bo na sporedu 26./27.8., v Stožicah. Z Olimpijo se bomo pomerili v Ljudskem vrtu v 16. krogu, 18./19.11.

 

rezultat: 1-10 od 6370
1 2 3 4 5 6 7 ... 635 636 637


36.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
73
Olimpija
60
Gorica
60
Domžale
56
Celje
55
Luka Koper
50
Rudar
41
Krško
39
Aluminij
38
Radomlje
13