ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 6196
1 2 3 4 5 6 7 ... 618 619 620


 
Marwan Kabha skuša storiti vse, da bi skrajšal predvideno 6-tedensko okrevanje po poškodbi: “Po dvakrat na dan sem na terapijah, začel sem z vajami v fitnesu in tudi v bazenu. Upam, da bom lahko v aprilu še pomagal ekipi."
S trenerjem o aktivnostih med ligaškim premorom 
"Poudarek v tem obdobju bo na tem, da popravimo agresivnost. Da obnovimo to napadalno mentaliteto tudi v fazi branjenja in dvignemo dinamiko napadanja še na višjo raven. Dela je veliko, a ga fantje dobro opravljajo."
 
Po uvodni zmagi proti Mons Claudiusu za NK Maribor B nov izziv v soboto, z gostovanjem v Lenartu. Tekma 16. prvenstvenega kroga se bo začela ob 15. uri.
 
Reprezentančne aktivnosti v tem tednu so med našimi igralci začeli predstavniki v selekciji U-18, ki je imela pripravljalni preizkušnji proti vrstnikom iz Srbije. V Ajdovščini najprej zmaga z 1:0, nato poraz z 0:1.
Športni direktor o uvodnem poglavju in pred spomladanskim nadaljevanjem 
“Glavne ugotovitve so, da so bile priprave odlično izpeljane, kar smo lahko opazili že med pripravljalnim obdobjem. Ob tem pa forma ni bila naravnana le na eno tekmo, ampak na maraton, kot je prvenstvo."
Dino Hotić po razpletu v Celju 
"Ni bila tekma, kot smo si jo želeli, vendar ne smemo pozabiti, da ima tudi Celje dobro ekipo. Na obeh straneh so se zvrstile priložnosti, nam se ni izšlo povsem po željah, ni pa razlogov za nezadovoljstvo. Glejmo na razplet v Celju, da je to točka proti naslovu."
Trenerjev komentar celjskega remija 
"Po hitrem vodstvu smo očitno menili, da bo šlo podobno naprej brez ustreznega gibanja, posesti žoge. Brez da bi se morali potruditi. Žal smo izgubili dve, a je to tudi točka, na kateri lahko kaj gradimo.”
Po treh zaporednih zmagah prvi spomladanski remi, strelec Novaković 
Krog št. 25, z vijol'čno navijaško invazijo v Areno Petrol. Manjkal je poškodovani Marwan Kabha, na njegovo mesto Blaž Vrhovec. Marko Šuler je prestal kazen, a ga je tokrat ustavila bolezen in je ostal na klopi.
 
V 15. krogu tekmovanja v severni skupini 3. lige že 13. zmaga za NK Maribor B, tokrat v športnemu parku na Taboru proti Mons Claudiusu z 2:1 (1:0). Strelca Rok Sirk in Anel Hajrić.
Rodrigo Defendi s povabilom navijačem v Celje 
"Navijači so naš dvanajsti igralec in tudi ta oblika pomoči je eden od dejavnikov, da smo na vrhu lestvice. Tekma ne bo lahka, tega se dobro zavedamo. Vemo pa tudi, kaj zmoremo in verjamem, da se lahko znova veselimo.”

 

rezultat: 1-10 od 6196
1 2 3 4 5 6 7 ... 618 619 620


25.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
56
Olimpija
47
Domžale
43
Gorica
37
Celje
35
Luka Koper
35
Rudar
29
Krško
26
Aluminij
25
Radomlje
9