ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 6606
1 2 3 4 5 6 7 ... 659 660 661


Po Liverpoolu v novih 90 minut z dovolj morale (Ljudski vrt, sobota, 20:20) 
Darko Milanič: »Pogovorili smo se, dali fantom moralo. To je bil zelo slab trenutek, ki se zgodi med sezono. Gremo naprej, z zavedanjem, kaj vse smo storili doslej. In storili smo veliko dobrega. Ne bežimo od vloge favorita in verjamem, da bomo natančnejši."
 
Poglavje Liverpool v Ljudskem vrtu zaključujemo še z vtisi z igrišča. Želja je bila velika, realnost, žal, drugačna. "Taktika je bila dobro pripravljena, mi pa je nismo izvedli na igrišču. Počeli smo, česa ne bi smeli, je pa to res top nivo."
 
Tekma proti Liverpoolu bo statistično ostala zapisana kot tista z visokim porazom, a je prinesla tudi nove, še višje vrednote. Videli smo novo dimenzijo vijol'čne zgodbe. Strast in zvestobo. Ponos in pripadnost. V najvišji možni obliki.
Trenerjev komentar o drugi plati presenečenja v dvoboju z Liverpoolom 
"Zavedamo se realnosti, vendar smo tokrat bili preslabi. Prvi gol nas je precej limitiral, fantje si niso bili podobni in potem se nikakor nismo uspeli pobrati."
 
Po porazu proti Liverpoolu se je treba hitro pobrati in odzvati. Naprej z dvignjeno glavo, brez predolgega ukvarjanja s sinočnjim razpletom. Tega niti ne dopušča tekmovalni koledar. Nadaljujemo v Ljudskem vrtu, v soboto ob 20:20.
 
V tretjem krogu Lige prvakov spektakel v razprodanem Ljudskem vrtu, na igrišču pa kruta realnost. Po hitrem vodstvu je Liverpoolu uspevalo vse, naš odpor je bil tokrat premajhen.
 
Pred večernim spektaklom v Ljudskem vrtu popoldanska revija upov. Krog št. 3 v Uefa Youth League v znamenju prevlade izbrancev Stevena Gerrarda.
Aleks Pihler pred nocojšnjo, največjo letošnjo tekmo (Ljudski vrt, 20:45) 
»Iz Ljudskega vrta nihče ne odide kar tako s tremi točkami. Naredili bomo vse, da bo tako tudi tokrat in verjamem, da bo Liverpoolu težko. Energija Ljudskega vrta je vedno posebna. Sploh, ko gre za evropske tekme. Prav zato imajo tukaj velike ekipe težave."
 
Glasni in strastni na tribunah. Ob tem pa Ponosni, da imamo spektakel v našem mestu, ki je dosegel posebne razsežnosti. Nocoj ne bo poln le Ljudski vrt, ampak tudi Trg Leona Štuklja. Ob skupnem ogledu prenosa na velikem platnu. Dogajanje se bo začelo že ob 18:00. Z ogrevanjem do tekme, ob pestri ponudbi hrane in pijače.
 
Dan pred tekmo najlepša spodbuda: potrjena obnova Ljudskega vrta! Dom prvakov bo Vam in nam ponujal udobje, ki si ga vsi želimo. Mestni svetniki so na izredni seji Mestne občine Maribor potrdili investicijo v celotnem obsegu.

 

rezultat: 1-10 od 6606
1 2 3 4 5 6 7 ... 659 660 661


12.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
30
Maribor
28
Rudar
19
Gorica
19
Domžale
16
Krško
15
Celje
12
Aluminij
10
Triglav
8
Ankaran Hrvatini
6