ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 6792
1 2 3 4 5 6 7 ... 678 679 680


 
Med piljenjem forme do začetka spomladanskega dela smo imeli deset pripravljalnih preizkušenj. Po uvodnih štirih v domačem okolju pet med bivanjem v Turčiji in po vrnitvi generalka proti Celju.
Sobota, ob 16:55. Krog št. 19, Maribor – Aluminij. 
80 dni. Čas je, da Ljudski vrt po vmesnih pripravljalnih odpre vrata za uradno tekmo. Nazadnje 6.12. proti Sevilli ob zaključku Lige prvakov, naslednjič 24.2. na premieri spomladanskega dela PLTS.
 
Zadnji test v pričakovanju začetka spomladanskega dela prvenstva proti Allerheiligenu je odpovedan zaradi snega. Ekipa bo namesto predvidenih 90 minut igre opravila trening, od vremena pa bodo odvisne tudi aktivnosti v naslednjih dneh.
Dare Vršič po pripravah brez poškodb dodaten adut za spomladanski del 
"V prejšnjih letih sem imel nekaj težav s poškodbami, ki so me vrgle s tira. Vse treninge sem opravil brez zapletov. Vmes se je v najtežjem delu poznala utrujenost, zdaj sem po osvežitvi v dobrem stanju in komaj čakam, da se začne zares.”
 
Nasprotnik na zadnjem testu bo avstrijski tretjeligaš SV Allerheiligen. Kot je napovedal trener po sobotni generalki, bodo priložnost dobili igralci, ki niso ali so manj igrali proti Celju.
 
Med vsemi zdajšnjimi člani NK Maribor, ki so lani vsaj na petnajstih uradnih tekmah branili barve našega kluba, bomo izbrali Vijol'čnega bojevnika za leto 2017. Oddan glas omogoča tudi sodelovanje v nagradni igri.
Trenerjev opis testa proti Celjanom 
"Bili smo razigrani v napadu, čvrsti v obrambi in tekaško dobri. V napadu smo imeli zelo dobro sodelovanje. Poleg teh štirih zadetkov smo imeli še nekaj priložnosti in fantje so pokazali res dober nogomet."
Strelca med učinkovito generalko Luka Zahović 3x in Martin Milec 
En teden pred začetkom spomladanskega dela prvenstva preizkušnja trenutne pripravljenosti. Vseh igralcev še nismo mogli, saj so manjkali poškodovani Viler, Šuler, Mešanović in Kramarič.
 
V sobotnem dvoboju s Celjem (začetek ob 17:00) še ne bomo videli vseh kandidatov za spomladanski del, bo pa dobrodošla preizkušnja po vrnitvi iz Turčije in ob ponovnem prilagajanju na domače razmere.
 
Predstavitev ekipe po udarnem delu priprav, po petih preizkušnjah ob turški obali in v pričakovanju začetka spomladanskega dela prvenstva. Za sobotni dvoboj s Celjem (ob 17:00) bo odprta tribuna vzhod, vstop bo prost.

 

rezultat: 1-10 od 6792
1 2 3 4 5 6 7 ... 678 679 680


18.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
43
Olimpija
40
Domžale
31
Rudar
29
Celje
24
Gorica
23
Krško
19
Aluminij
17
Triglav
14
Ankaran Hrvatini
9