ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 6881
1 2 3 4 5 6 7 ... 687 688 689


Aluminij – Maribor. Sobota, 16:50. 
Po treh zaporednih zmagah na najbližje gostovanje. In z največjo podporo s tribun. Blagajna stadiona bo v soboto odprta 2 uri pred začetkom tekme.
Dino Hotić pred začetkom zadnje četrtine prvenstva 
“Delamo še naprej na enak način, s popolno zavzetostjo in osredotočenostjo. Na vsakem treningu stremimo, da ponavljamo in ponavljamo zadeve, s konkretnostjo pri izvedbi v vsaki fazi, pri zaključkih akcij."
 
Med vstopom v finiš letošnje že potekajo tudi aktivnosti za prihodnjo sezono in obdobje, ki sledi. Novica s kadrovskega področja: Amir Dervišević je podaljšal pogodbo z NK Maribor, ki bi se iztekla prihodnji mesec.
Zadnjih 9 tekem, 21 golov 
V tednu, ko bo znova na sporedu le ena preizkušnja, lahko v pričakovanju finiša sezone pogledamo igro številk. Posebnost dosedanjih 27. krogov: doslej je na petnajstih tekmah naša mreža ostala nedotaknjena.
 
Po dveh zaporednih visokih zmagah in tekmah, ko smo imeli identično sestavljena zapisnika, zagotovo ne bomo igrali še tretjič z enajsterico iz Kranja ter Nove Gorice. Trener bo v dvoboju z Aluminijem moral poseči po vsaj eni spremembi.
Trenerjev komentar nove prepričljive predstave in vijol'čne preobrazbe 
"Podoba moštva se je zelo spremenila. Zmage te naredijo drugačne, na igrišču delujemo razigrano, prepričljivo. Imamo moč in res delamo velike korake naprej, bo pa treba zadržati to konkretnost v napadu in vseh delih igre."
Strelci Ivković, Mlakar, Hotić, Zahović, Vrhovec, Tavares 
Serijo gostovanj smo nadaljevali z zadnjo tekmo tretje četrtine prvenstva in s ponovljenim zapisnikom. Začetna enajsterica kot v sredo proti Triglavu, nespremenjena tudi sedmerica na klopi. Razplet pa - še višja zmaga.
 
Vijol’čni teden v Kranju: po sredinem članskem tudi sobotno slavje mlajših selekcij. V krogu št. 21 osvojenih 6 točk proti mladim nogometašem Triglava. Selekcija U-19 zmagala z 2:1, U-17 s 5:2.
Naslednja postaja Nova Gorica. Krog št. 27, nedelja, ob 16:55. 
Martin Kramarič: “Seveda se dobro zavedamo, da visoka zmaga proti Triglavu ne pomeni, kako bo šlo vse preprosto naprej. Tekme v Nove Gorici so vedno zahtevne, bi pa bilo zdaj dvema najlepše dodati še tretjo zaporedno zmago."
Jan Mlakar bo ohranil dvoboj v Kranju v posebnem spominu 
"Lepo je, če lahko pomagaš ekipi z asistencami, veliko pa mi pomeni ta gol, ki res ima še dodatno težo. Ne samo za NK Maribor, to je zame tudi prvi zadetek nasploh pri članih. Prejšnje sem dosegal v mlajših kategorijah in do te srede čakal na prvenec."

 

rezultat: 1-10 od 6881
1 2 3 4 5 6 7 ... 687 688 689


27.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
63
Maribor
58
Domžale
56
Rudar
43
Celje
39
Gorica
31
Krško
29
Aluminij
22
Ankaran Hrvatini
17
Triglav
15