ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 6677
1 2 3 4 5 6 7 ... 666 667 668


Trenerjev napovednik kroga št. 17 
"Štajerski derbi je zmeraj zanimiv, predvsem tekme v Celju so posebne. Znajo biti enostavne ali zelo zapletene. Naredili bomo vse, da bi si tokrat olajšali nalogo. Namen je najti pomanjkljivosti, se prilagoditi zahtevam in jih premagati."
 
Po Moskvi v Celje. V velikem številu na zadnje gostovanje v jesenskem delu sezone (potem sledijo 4 zaporedne tekme v Ljudskem vrtu). Blagajna stadiona bo odprta od 19. ure.
Uspešno opravljena artroskopija desnega kolena v UKC Maribor 
Po oskrbi poškodbe lateralnega meniska bo v prihodnjih dneh pričel z rehabilitacijo. Jesenski del sezone je za našega 31-letnega branilca končan, bo pa se soigralcem pridružil ob začetku priprav na spomladanski del sezone.
 
So znižanja in so - vijol’čna znižanja. “Black Friday” v petek, 24.11., v obeh klubskih trgovinah, od 8. ure. V spletni trgovini pa od petka do vključno ponedeljka, 28.11. Popusti tudi do -55%.
 
Sprostilo se je nekaj posamičnih vstopnic za zadnjo tekmo skupinskega dela proti Sevilli, na severni in zahodni tribuni. Cena: 40 in 45 EUR. Na voljo so v Vijol’čni Bajti Tyrševa ulica 1 in Mercator center Tabor II.
 
Naj bo najuspešnejše gostovanje doslej, so v napovedniku pred dvobojem v Moskvi izpostavili trener in igralci. In je bilo najuspešnejše. Rezultatsko in po celotnem vtisu, v različnih pogledih. Tukaj so še vtisi preostalih udeležencev z igrišča.
Jasmin Mešanović o golu za vrnitev iz Moskve s točko 
“Občutek je bil res fenomenalen. Nekako se mi je zdelo, da bo žoga prišla na drugo vratnico. Ostal sem sam, Tavares in Vršič sta lepo odigrala dvojno podajo, izvrstna kapetanova asistenca pa mi je zelo olajšala delo.”
Darko Milanič po še eni srčni, bojeviti, kakovostni tekmi vijol'čnih bojevnikov 
"Zadovoljen sem s tem, kar smo danes opravili na igrišču. Ne zaradi rezultata, ker bi ta lahko bil drugačen. Ampak zaradi celotne predstave. Odigrali smo srčno tekmo, borili smo se, taktično in tekaško dobro oddelali."
Jasmin Mešanović za izenačenje v 92' po asistenci Marcosa Tavaresa 
Boj med ruskim in slovenskim prvakom pred polnimi tribunami moskovskega stadiona in tudi ob rahlem sneženju. Ampak po junaškem boju je več kot 40 tisoč gledalcev onemelo, Maribor ima novo točko v ligi prvakov!
Uefa Youth League, krog št. 5 
Uefa Youth League, krog št. 5. V Moskvi so bili domači mladinci v mrazu in snegu močnejši od naših upov.

 

rezultat: 1-10 od 6677
1 2 3 4 5 6 7 ... 666 667 668


16.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
40
Olimpija
37
Rudar
26
Domžale
25
Gorica
22
Celje
21
Aluminij
16
Krško
16
Triglav
11
Ankaran Hrvatini
7