ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7075
1 2 3 4 5 6 7 ... 706 707 708


Blaž Vrhovec o pogledu iz slačilnice na Rangers in derbi 
"Manjkal je ta gol, ki bi nas dvignil, njim pa prinesel nemir. Bili smo blizu, žalujemo lahko za zamujeno priložnostjo. Toda odmisliti je treba neuspešno evropsko zgodbo, dovolj je ciljev v nadaljevanju."
S trenerjem o neuspešnem lovu na preobrat in zaključku evropske poti 
"Prevladovali smo vso tekmo, imeli priložnosti, žal pa ni bilo niti kančka sreče. Zaslužili bi si gotovo več, žal ne napredujemo v naslednji krog. Fantom je težko kaj očitati, naredili so veliko dobrega, potrebovali pa bi večjo natančnost."
Olimpija vs Maribor, Stožice. Nedelja, ob 20:30. 
Po zadnji evropski tekmi v letošnji sezoni – prvi derbi. Po prespani noči se vsi skupaj moramo ne glede na razočaranje takoj usmeriti k naslednjemu izzivu, vijol'čna pot nas ob nadaljevanju prvenstvenega boja vodi v Ljubljano. Cena vstopnice: 15 EUR.
 
Konec letošnje evropske zgodbe, lov na preobrat ni uspel. Zapravljene priložnosti in tudi enajstmetrovka (Tavares ob začetku sodniškega podaljška)...
 
Dan za tekmo. Dan posebnih občutkov. Dan boja za play-off UEFA Europa League. Maribor vs Rangers. 20:15. Vrata stadiona se odprejo ob 18:45, čim prej na tribune. Vstopnice še v prodaji.
Kako do preobrata? V napovedniku Darko Milanič in Jasmin Mešanović: 
"Pred nami je super dvoboj proti zelo dobremu nasprotniku. Želimo ga oddelati brez napak, kombinatorno, pametno, maksimalno agresivno. Do zmage, ki bi nas popeljala naprej.”
Jan Mlakar med odštevanjem do spektakularnega četrtkovega večera 
“Ne bo lahko, tega se dobro zavedamo. Ampak verjamem oz. vsi verjamemo, da smo sposobni priti do pozitivnega rezultata. Do zmage, ki nas bo popeljala naprej. Čuti se ozračje velike tekme, podpora navijačev bo pomenila dodatno energijo.”
 
Ljudski vrt. Četrtek, 20:15. Tekmo bo vodil Jonathan Lardot. Njegova pomočnika bosta Frederic Godelaine in Florian Lemaire, v vlogi četrtega sodnika pa bo Nathan Verboomen.
S trenerjem o atraktivni, učinkoviti nedeljski predstavi 
"Načrt je velikokrat onemogočen s strani nasprotnika ali naše slabše izvedbe, tokrat je bilo popolno. Želeli smo iskati rešitve na takšen način, z naše desne na levo in preko prav takšne akcije smo dosegli prvi ter drugi gol."
 
Lov na 2 gola zaostanka iz Glasgowa, po dosedanjem odzivu v predprodaji pred Ljudskim vrtom v najlepši podobi. Polnimo tribune še v torek in v sredo po nižji ceni. Kljub prazniku do vstopnic v Vijol'čni Bajti tudi v sredo, med 8. in 14. uro.

 

rezultat: 1-10 od 7075
1 2 3 4 5 6 7 ... 706 707 708


5.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
10
Domžale
9
Aluminij
9
DNŠ Mura
5
Olimpija
5
Gorica
5
Triglav
5
Rudar
4
Krško
3
Celje
3