Članek
Naši nogometaši na reprezentančnih akcijah
NA ŠKOTSKO SAMO NOVAKOVIĆ
Milivoje Novaković edini s povabilom na ponedeljkov zbor na Brdu pri Kranju
Foto: Drago Wernig
Še sobotna tekma v Celju in potem desetdnevni premor. Ligaško tekmovanje se bo nadaljevalo 29.3., za nas s tekmo proti Radomljam v Ljudskem vrtu. Vmes pa so na vrsti reprezentančne akcije.

Slovenska izbrana vrsta v nedeljo, 26.3 gostuje v Glasgowu, na zbor, ki bo v ponedeljek na Brdu pri Kranju, pa je selektor povabil enega našega nogometaša. Milivoje Novaković se po kvalifikacijskem gostovanju na Škotskem vrača na klubske treninge, v tem terminu bo le ena tekma.

Naši upi v mlajših selekcijah
Znani so tudi kandidati za nastope mlajših selekcij. Martin Kramarič in Dejan Vokić, ki v statusu posojenih nogometašev igrata za Krško oz. Veržej, sta na seznamu izbrancev naše mlade reprezentance, ki ima 24.3. pripravljalno tekmo s Hrvaško. Luka Uskoković se bo s črnogorskimi upi iz ekipe U-21 v Skopju, 24.3., pomeril z makedonskimi vrstniki. Na seznamu U-18, ki ima 21. in 23.3 v Ajdovščini pripravljalni tekmi proti Srbiji, so Žan Celar, Adis Hodžić in Tomi Horvat. V izbrani vrsti U-17, ki bo med 23. in 28.3. tekmovala na elitnem krogu kvalifikacij v Bosni in Hercegovini, pa so kot naši predstavniki Nino Žugelj, Aljoša Matko in Žan Kolmanič.

24.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
58
Maribor
48
Domžale
43
Rudar
36
Celje
33
Gorica
27
Krško
23
Aluminij
18
Triglav
15
Ankaran Hrvatini
13