Novica
Ob nadaljevanju tekmovanja Future Talents Cup izločili ekipo Partizana
U-17: V BUDIMPEŠTI V POLFINALE
Aljoša Matko med uspešnim bojem z vrstniki iz Beograda
Po prepričljivih jesenskih nastopih v skupinskem delu vrnitev v Budimpešto. In tudi uspešno nadaljevanje ekipe pod vodstvom Milana Žurmana.

Naša selekcija U-17 si je na mednarodnem turnirju Future Talents Cup, tekmovanju 16 ekip, ki so bile najprej razdeljene v štiri skupine, oktobra v konkurenci s Sturmom, Slovanom iz Bratislave in Wislo priigrala napredovanje, v današnjem četrtfinalnem obračunu pa izločila beograjski Partizan. Redni del tekme (2x 35 minut) se je končal 1:1, po vodstvu vrstnikov iz Beograda iz enajstmetrovke v 22. minuti je v 32. izenačil Nino Kukovec. Odločili so udarci z bele točke, natančnejši in zbranejši pa so bili naši upi ter zmagali s 7:6. Zadetke so dosegli Horvat, Pirtovšek, Kolmanič, Kukovec, Frešer, Šlamberger in Džankić, vratar Jurca pa je ubranil en poskus tekmecev. Igrali so Jurca, Šlamberger, Strah, Pirtovšek, Kolmanič, Grajfoner, Mutavčić (od 51. Džankić), Dobaj (od 46. Žugelj), Matko (od 61. Frešer), Horvat, Kukovec.

Polfinalni dvoboj bo na sporedu v sredo ob 14. uri, nasprotnik pa Rijeka, ki je v četrtfinalu odpravila Dinamo iz Minska s 4:0.

18.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
43
Olimpija
40
Domžale
31
Rudar
29
Celje
24
Gorica
23
Krško
19
Aluminij
16
Triglav
14
Ankaran Hrvatini
8