Novica
Ob nadaljevanju tekmovanja Future Talents Cup izločili ekipo Partizana
U-17: V BUDIMPEŠTI V POLFINALE
Aljoša Matko med uspešnim bojem z vrstniki iz Beograda
Po prepričljivih jesenskih nastopih v skupinskem delu vrnitev v Budimpešto. In tudi uspešno nadaljevanje ekipe pod vodstvom Milana Žurmana.

Naša selekcija U-17 si je na mednarodnem turnirju Future Talents Cup, tekmovanju 16 ekip, ki so bile najprej razdeljene v štiri skupine, oktobra v konkurenci s Sturmom, Slovanom iz Bratislave in Wislo priigrala napredovanje, v današnjem četrtfinalnem obračunu pa izločila beograjski Partizan. Redni del tekme (2x 35 minut) se je končal 1:1, po vodstvu vrstnikov iz Beograda iz enajstmetrovke v 22. minuti je v 32. izenačil Nino Kukovec. Odločili so udarci z bele točke, natančnejši in zbranejši pa so bili naši upi ter zmagali s 7:6. Zadetke so dosegli Horvat, Pirtovšek, Kolmanič, Kukovec, Frešer, Šlamberger in Džankić, vratar Jurca pa je ubranil en poskus tekmecev. Igrali so Jurca, Šlamberger, Strah, Pirtovšek, Kolmanič, Grajfoner, Mutavčić (od 51. Džankić), Dobaj (od 46. Žugelj), Matko (od 61. Frešer), Horvat, Kukovec.

Polfinalni dvoboj bo na sporedu v sredo ob 14. uri, nasprotnik pa Rijeka, ki je v četrtfinalu odpravila Dinamo iz Minska s 4:0.

34.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
76
Maribor
74
Domžale
66
Rudar
47
Celje
44
Gorica
44
Krško
34
Aluminij
33
Triglav
25
Ankaran Hrvatini
23