Članek
Nov začetek, nova energija. A tudi precej novosti v Ljudskem vrtu...
VIJOL'ČNA PREMIERA
Nov začetek, nova energija. A tudi precej novosti. Ljudski vrt, sobota, 20:20. Maribor vs Aluminij. Tokrat pred gledalci na vzhodni in zahodni tribuni, južna in severna sta zaprti zaradi kazni.

Prvič bomo na domačem igrišču videli ekipo v novih dresih, prvič bosta med kandidati za nastop novinca v poletnem prestopnem roku Jasmin Mešanović in Jean-Claude Billong. Prvič na uradni tekmi pa bo v veljavi tudi nova izkušnja za navijače.

Ljudski vrt je postal brezgotovinski stadion, kot prvi v Sloveniji. Za večjo kakovost obiska. S poenostavljenim in enotnim sistemom plačevanja do večje dostopnosti in manjše gneče. Pri nakupu vstopnic na blagajni, navijaških artiklov na stojnici in pri nakupu hrane ter pijače na prodajnih mestih stadiona.
Ne pozabimo: ob spremenjenem plačilnem režimu na stadionu uporabljamo le plačilne kartice.
 
Možnosti plačevanja:
-        vse bančne kartice, debetne in kreditne
-        (za imetnike Mastercard in Maestro kartic veljajo dodatne ugodnosti)
-        sezonska vstopnica NK Maribor
-        Vijol'čna predplačniška kartica NK Maribor
-        članska izkaznica Viole Maribor 1989
 
Ob prihodu v Ljudski vrt za vse gledalce, vajene plačevanja z lastnimi plačilnimi karticami, ne bo razlike. Vsak nakup lahko opravite s svojo debetno ali kreditno bančno kartico. Tisti, ki boste prišli z gotovino, lahko na Info točkah stadiona (POLNILNICA) prevzamete Vijol'čno predplačniško kartico NK Maribor (cena izdelave 1 EUR), na katero naložite vrednost po vaši izbiri. 

Od nove sezone pa je plačilna tudi sezonska vstopnica NK Maribor, s katero lahko odslej plačujete na vseh prodajnih mestih na stadionu in v prireditvenem prostoru v okolici Ljudskega vrta. Prav tako pa jo lahko uporabite za vse nakupe vstopnic in artiklov v Vijol'čni Bajti - seveda ob naloženi vrednosti po vaši izbiri na sezonsko vstopnico.

Napotki za plačevanje tukaj

#MiSkupajEnoSmo

18.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
43
Olimpija
40
Domžale
31
Rudar
29
Celje
24
Gorica
23
Krško
19
Aluminij
16
Triglav
14
Ankaran Hrvatini
8