Članek
Začetek zimskih priprav: po uvodnem druženju za mizo v sredo prvi trening
NA ZBORU 30 IGRALCEV
Bohar & Rajčević: vijol'čni pozdrav po enem mesecu
Foto: Drago Wernig
Začel se je projekt 2018. Potem ko so se 9. decembra razšli, so od 9. januarja vijol’čni bojevniki spet skupaj. Počitek je bil dovolj dolg, da so po napornem jesenskem delu, ki je pobral veliko moči, igralci in člani strokovnega vodstva na tradicionalno skupno večerjo z uvodnim druženjem prišli polni energije. Prisrčni pozdravi, “zaslišanje”, kdo je na kakšen način preživel počitnice, potem pa že preklop na zimske priprave z željami po uspešni pomladi.

Na zboru smo imeli 30 igralcev: Handanović, Obradović, Cotman, Irgolič, Rajčević, Šuler, Doumbia, Šme, Uskoković, Bajrami, Viler, Milec, Palčič, Mertelj, Vrhovec, Pihler, Ogrinec, Dervišević, Bohar, Bajde, Vršič, Hotić, Ahmedi, Kramarič, Vokić, Moravac, Tavares, Mešanović, Zahović, Ahmetović.

Po dogovoru sta manjkala Marwan Kabha in Sunny Omoregie. Kabha se bo priključil ekipi v soboto, Sunny v četrtek. Nov obraz je Kassim Doumbia, v primerjavi z ekipo, ki je končala jesenski del sezone na prvem mestu, sta se od vijoličastega dresa poslovila Jean-Claude Billong kot novi član Benevanta in Or Inbrom, s katerim je dogovor o posoji iz Genta zaključen, tako da 21-letnega Izraelca v nadaljevanju sezone ne bo več v našem moštvu. Izmed mladincev, ki so bili pogosteje s člansko ekipo, sta Žan Kolmanič in Adis Hodžić začela zimske priprave s selekcijo U-19. Luka Štor pa se ni udeležil zbora zaradi bolezni.

Termin začetka vadbe v prvem delovnem dnevu je 11:00. Prve delovne aktivnosti so najprej predvidene v domačem okolju, v ponedeljek pa se ekipa seli v Moravske Toplice.19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15