Nagradne igre

Nova spletna stran prinaša novo razsežnost, s še večjo interaktivnostjo s številnimi navijači, ki ostajajo temelj našega delovanja. Spremljanje dogajanja v klubu skušamo še bolj popestriti in na tem mestu bo prostor za nagradne igre, med katerimi bomo spoznali, komu je sreča še posebej naklonjena.


Kdo je bil najboljši v avgustu?

Drugi mesec v novi tekmovalni sezoni je bil zelo uspešen. Boj za ubranitev naslova prvaka gre v želeno smer, vijoličasta ekipa pa je dosegla velik podvig in se uvrstila v ligo Europa.

Avgusta je bilo odigranih sedem tekem: tri na evropskem prizorišču (Maccabi in Rangers doma, ter gostovanje v Glasgowu), štiri v domačem prvenstvu (Triglav, Domžale, Mura, Olimpija). Kdo je po vašem mnenju na teh sedmih preizkušnjah pokazal največ?

Kandidati za igralca meseca avgusta z vsaj po tremi zbranimi nastopi so:

Jasmin Handanović, Aleš Mejač, Dejan Mezga, Agim Ibraimi, Goran Cvijanović, Dejan Trajkovski, Robert Berić, Arghus Soares Bordignon, Aleš Mertelj, Aleskander Rajčević, Martin Milec, Dalibor Volaš, Željko Filipović in Mitja Viler.

O izboru najboljšega nogometaša NK Maribor v avgustu bodo odločali vaši glasovi. Med udeleženci nagradne igre bomo izžrebali srečneža, ki bo dobil podpisan dres igralca z največ prejetimi glasovi.


Ime in priimek
Elektronski naslov
Igralec meseca avgusta je
Jasmin Handanović
Aleš Mejač
Dejan Mezga
Agim Ibraimi
Goran Cvijanović
Dejan Trajkovski
Robert Berić
Arghus Soares Bordignon
Aleš Mertelj
Aleksander Rajčević
Martin Milec
Dalibor Volaš
Željko Filipović
Mitja Viler
Igralec meseca julija 2011 je postal Agim Ibraimi

Vmes smo dobili zmagovalca za julij. Največ glasov je dobil Agim Ibraimi (24,6 odstotka), za njim sta se razvrstila Marcos Tavares (21,8) in Dejan Trajkovski (10.1).

Med udeleženci nagradne igre smo opravili žreb. Dres Agima Ibraimija si je z žrebom v krogu tistih, ki so glasovali zanj, prislužil SIMON LEGENSTEIN.
Čestitamo!

Vse nagrajence v zadnjih krogih nagradne igre bomo obdarili na priložnostni skupni svečanosti. O terminu bodo osebno obveščeni.Igralec meseca maja 2011 je postal Marcos Tavares

Vmes smo dobili zmagovalca za maj, ko smo slavili naslov prvaka in so bili na vaših glasovnicah v ospredju napadalci. Največ glasov je dobil Marcos Tavares (31,8 odstotka), njegov prvi zasledovalec je bil Robert Berić (24,8), na tretje mesto pa se je uvrstil Etien Velikonja (20,2).

Med udeleženci nagradne igre smo opravili žreb in tokrat je bila sreča naklonjena dami. Dres Marcosa Tavaresa si je torej z žrebom v krogu tistih, ki so glasovali zanj, prislužila PETRA PODGORŠEK.
Čestitamo!


Igralec meseca aprila 2011 je postal Etien Velikonja

Medtem smo dobili zmagovalca za april, ki ga bomo pomnili po najtesnejši odločitvi doslej. V »fotofinišu« je Etien Velikonja (36,6 odstotka) premagal Marcosa Tavaresa (35,1), tretji je bil Dejan Mezga (7,6).

Med udeleženci nagradne igre smo izbrali srečneža, ki bo dobil podpisan dres igralca z največ glasovi. Dres Etiena Velikonje si je torej z žrebom v krogu tistih, ki so glasovali zanj, prislužil RENATO FLIS.
Čestitamo!


Igralec meseca marca 2011 je postal Matej Radan

Zaključena je nagradna igra igralec meseca - za marec. Kandidatov je bilo šestnajst, izbirali ste lahko med igralci, ki so imeli vsaj po dva nastopa na tekmah v zadnjem tekmovalnem obdobju. Pri izboru so prišle v poštev marčevske tekme proti Hit Gorici, Olimpiji, Nafti in CM Celje, hkrati pa tudi uvodna proti Rudarju v Velenju, ki je bila 26. februarja.

O zmagovalcu so odločali Vaši glasovi, največ jih je dobil Matej Radan (35,4 odstotka). Drugo mesto je zasedel Marcos Tavares (26,7), tretje pa Nejc Potokar (7,5).

Med udeleženci nagradne igre smo izbrali srečneža, ki bo dobil podpisan dres igralca z največ glasovi. Vratarski dres Mateja Radana si je torej z žrebom v krogu tistih, ki so na prvo mesto uvrstili zadnjo oviro nasprotnim igralcem v naši ekipi, prislužil - DENIS PAJTLER. Čestitamo!Igralec meseca novembra 2010 je postal Marcos Tavares

 

Znan je prvi nagrajenec izbora igralca meseca: TIMOTEJ PLAVŠE je bil izžreban med tistimi, ki ste glasovali za najboljšega posameznika vijoličastega moštva v novembru. Čestitke Timoteju!

Obdobje ob koncu jesenskega dela sezone je po Vaših glasovih najbolj zaznamoval Marcos Tavares, ki je dobil 43,5 odstotka glasov. Na drugem in tretjem mestu sta bila Siniša Anđelković (13,7) in Matej Radan (12,8). Timotej je tako dobil podpisan dres Marcosa Tavaresa.

Nagradna igra bo postala stalnica.