Vijol'čni bojevnik 2013

Iščemo zmagovalca št. 6

2008 Lubomir Kubica. 2009 Dejan Mezga. 2010 Elvedin Džinić. 2011 Marcos Tavares. 2012 Marcos Tavares. Pet izborov, štirje zmagovalci. In zdaj novo, še posebej zanimivo vprašanje: kdo bo Vijolč'ni bojevnik št. 6?

Spomini na dogajanje v letu 2013 ne morejo zbledeti. Državni prvaki, zmagovalci pokala in superpokala, kot vrhunec pa tretja zaporedna uvrstitev v skupinski del UEFA Europa League z novim mejnikom, napredovanjem v spomladanski del evropskega tekmovanja. Ljudski vrt je doživljal spektakle, igralci so garali do zadnjih atomov moči in čas je, da v zadnjem januarskem tednu izberemo, kdo bo naš novi bojevnik.

Med vsemi zdajšnjimi člani NK Maribor, ki so vsaj na petnajstih uradnih tekmah v letu 2013 branili barve našega kluba, boste navijači svetega kluba v prihodnjih dneh izbrali tistega, ki si z odnosom do dresa, navijačev in kluba nasploh, zasluži naziv Vijol'čnega bojevnika za leto 2013.

Odločajo Vaši glasovi, ki množično prihajajo na naš naslov. Naj spomnimo: ne izbiramo najboljšega nogometaša, ampak najbolj srčnega! Tudi tokrat bodo o zmagovalcu odločali glasovi imetnikov sezonskih vstopnic in udeležencev ankete na nkmaribor.com ter na naši uradni Facebook strani NK Maribor. Med vsemi udeleženci z izpolnjenimi glasovnicami bomo izžrebali srečneža, ki bo dobil podpisan dres novega Vijol'čnega bojevnika.

Glasovanje bo trajalo do sobote, 1. februarja.Ime in priimek:
Naslov:
Elektronska pošta:
Vijol'čni bojevnik 2013 naj bo: Jasmin Handanović
Aleksander Rajčević
Arghus
Martin Milec
Aleš Mejač
Mitja Viler
Aleš Mertelj
Željko Filipović
Goran Cvijanović
Dejan Mezga
Damjan Bohar
Matic Črnic
Marcos Tavares
Nusmir Fajić
Jean-Philippe Mendy