Pogoji uporabe

Kontakti

Če potrebujete splošne informacije ali pomoč o spletni ponudbi, uporabi spletne strani, spletnih naročilih, spletni dostavi ali vračilih blaga, se lahko v času od ponedeljka do petka med 10:00 in 15:00 obrnete na naše osebje.

NK Maribor Branik, Mladinska ulica 29, 2000 Maribor
TRR: SI56 0451 5000 0680 672
IBAN: KBMA SI 2X
SWIFT: SI56 0451 5000 0680 672
ID številka za DDV: SI12741914; matična številka: 5145511;
Društvo je vpisano v register društev pri UE Maribor pod zaporedno številko: 024-42/70-12/8
Telefon: (02) 228 47 00
E-pošta: sandra@nkmaribor.com
 
 

Cene

Cene, prikazane na spletnem naslovu www.nkmaribor.com, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Vse cene vsebujejo DDV.
 
 

Plačila

Po predračunu
Ko boste potrdili vaše naročilo, vam bomo preko elektronske pošte samodejno posredovali predračun v .pdf obliki.
 
 

Dostava

V spletni trgovini www.nkmaribor.com stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Večino prejetih plačil do 15. ure skušamo odpremiti še isti dan, razen med vikendi in prazniki. Za odpremo blaga (potiskan dres) je potreben daljši čas (do 3 dni). V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.
 
Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v dnevu ali dveh od odpreme blaga (če torej danes odpremimo blago, ga Pošta Slovenije predvidoma dostavi že jutri, v nekaterih primerih pojutrišnjem). V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.
 
V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije.

 

Stroški dostave 

4,00 €


Vračila blaga

Pred vračilom blaga, kupljenega v spletni trgovini www.nkmaribor.com, nas obvestite na sandra@nkmaribor.com (od ponedeljka do petka od 10:00 do 15:00 ure), da se dogovorimo o najboljši rešitvi. ali na telefon (02) 228 47 00.
 
Od pogodbe lahko potrošnik odstopi v roku 15 dni po prejetju naročenega blaga, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Vrnitev naročenega blaga podjetju v roku 15 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe.
 
Blago lahko v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe vrnete na dva načina:
  • kupljeno blago pošljete na naslov: NK Maribor Branik, Mladinska ul. 29, 2000 Maribor. Stroške vračila krije potrošnik.
  • S kupljenim blagom se na lastne stroške osebno oglasite v eni izmed dveh trgovin Vijol'čna Bajta, Tyrševa ulica 1 ali v Mercator centru Tabor II, v Mariboru in tam opravite vračilo blaga skupaj s pripadajočo dokumentacijo.

     
Izdelek mora biti nepoškodovan in v nespremenjeni količini. V kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo izključno preko osebnega bančnega računa (tega nam morate v postopku vračila sporočiti). Gotovine ne izplačujemo!
 
 

Postopek nakupa

Po dokončni potrditvi naročila kupca preko elektronske pošte obvestimo o prejemu naročila in samodejno posredujemo predračun v .pdf obliki. Običajno naslovnik prejme elektronsko obvestilo v 5 minutah, nič pa ni neobičajnega, če proces zaradi različnih nastavitev elektronskih poštnih odjemalcev traja nekoliko dlje.
 
Po plačilu predračuna odpremimo blago. Večino prejetih plačil do 15. ure skušamo odpremiti še isti dan, razen med vikendi in prazniki.
V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.