Članek
Med čakanjem na trenutek, ko bomo spet lahko odprli vrata, možnost obnovitve sezonske vstopnice
MOJ SEDEŽ V LJUDSKEM VRTU
Sezona se je začela, po treh krogih smo na vrhu lestvice. Žal pa še vedno ne moremo skupaj doživljati tekem, ampak na razdaljo... Čakamo na trenutek, ko bomo spet lahko odprli vrata Ljudskega vrta. In ko jih bomo, bo spet vijol'čna energija s tribun naša prednost.

Ste že izbrali svoj sedež v Ljudskem vrtu? Ne pozabimo: tukaj so ugodnosti, ki jih prinaša obnovitev sezonske vstopnice...

Kaj ponujamo dosedanjim kupcem sezonskih vstopnic?

- BREZPLAČNO OBNOVITEV sezonske vstopnice 2020/21 (v Vijol'čni Bajti ali prek spleta TUKAJ ). Z obnovitvijo do 30. septembra 2020 zagotovljamo sedež na dan, ko bodo tribune spet polne.

- PERSONALIZIRANO PLOŠČICO na izbranem sedežu v Ljudskem vrtu (ime, priimek in sporočilo/posvetilo po lastni izbiri do največ 30 znakov)

- kdor si bo svoj sedež rezerviral tudi za sezono 2020/21, je upravičen do vseh običajnih ugodnosti in popusta ob nakupu artiklov v Vijol’čni Bajti ali storitev v Frizerski Bajti

Kaj ponujamo novim kupcem sezonskih vstopnic?

- rezervacijo sezonske vstopnice 2020/21 (v Vijol'čni Bajti ali prek spleta) po ceni 25 EUR. S tem dejanjem do 30. septembra 2020 vam zagotovljamo sedež na dan, ko bodo tribune spet polne.

- PERSONALIZIRANO PLOŠČICO na izbranem sedežu v Ljudskem vrtu (ime, priimek in sporočilo/posvetilo po vaši izbiri do največ 30 znakov)

- kdor si bo svoj sedež rezerviral za sezono 2020/21, je upravičen do vseh ugodnosti in popusta ob nakupu artiklov v Vijol’čni Bajti ali storitev v Frizerski Bajti

Ne pozabimo: ko bodo obstajali pogoji za obisk Ljudskega vrta za vse lastnike sezonskih vstopnic, bo znesek vstopnice 2020/21 določen glede na razmerje s preostalim številom tekem do konca tekmovalnega obdobja. Kot smo omenili, omogočamo dobropis oz. popust vsem dosedanjim kupcem sezonskih vstopnic v določenem znesku, za katerega so bili prikrajšani, ker si ni bilo mogoče ogledati zadnjih petih domačih tekem sezone 2019/20. Dobropis bo mogoče aktivirati pri nakupu naslednje sezonske vstopnice, ko bodo spet vzpostavljeni pogoji za ogled tekem. Ugodnosti veljajo za dosedanje in nove kupce.

Informacija dosedanjim kupcem sezonskih vstopnic na zahodni tribuni:
ker je zahodna tribuna v fazi prenove, razumljivo, ne moremo omogočiti dosedanjega mesta, to pa seveda ne pomeni, da ne veljajo ugodnosti ob vmesni selitvi in izboru sedeža na vzhodni tribuni. Med fazo gradnje torej na nasprotni strani, potem pa boste spet v prednosti pri izbiri sedeža, ko bo zahodna tribuna prenovljena.

#MiSkupajEnoSmo13.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
25
Olimpija
24
Luka Koper
23
DNŠ Mura
22
Tabor Sežana
18
Celje
16
Domžale
13
Bravo
12
Gorica
10
Aluminij
10