Članek
Pregled aktivnosti med reprezentančnim premorom
NAČRT IZPOLNJEN, SLEDI NASLEDNJA FAZA
Foto: Grega Wernig
“Lahko rečem, da je za nami uspešen delovni teden. Odpadla nam je tekma v Avstriji, toda nismo iskali nadomestne rešitve, saj nam manjka precej igralcev in smo se odločili, da poudarek namenimo treningom. Opravili smo vse, kar smo predvideli,” o aktivnostih v prvem tednu reprezentančnega premora Radovan Karanović, ki si je vmes v Celju ogledal tudi tekmo mlade slovenske reprezentance.

“Veseli, da je Žugelj prispeval pomemben delež k osvojeni točki v dvoboju z Anglijo. Z neposredno podajo za drugi gol, po njegovem predložku pa je bil dosežen tudi zadetek za 1:2. Mutavčić je začel tekmo, Koderman pa ni bil v kadru. Makoumbou in Voloder v selekcijah Konga in Nemčije U20 v prvih dvobojih nista dobila priložnosti, tako da čakamo še novice s preostalih tekem naših udeležencev reprezentančnih akcij ter čakamo njihovo vrnitev, da gremo v naslednjo fazo priprav pred nadaljevanjem prvenstva.”

Do vrnitve reprezentantov pa povečujemo število kandidatov za nadaljevanje sezone.
Tavares, Pihler in Maher so še poškodovani. Zato smo ob odsotnosti reprezentantov priključili treningom štiri člane mladinske ekipe. Enej Klampfer in Nino Milić sta vmes že bila z nami, zdaj sta se pridružila še Jan Bruno Kralj in Marcel Lorber. Alvir je imel določene težave s poškodbo, vendar je v petek že vadil z večjo obremenitvijo. Zelo pomembno pa je spoznanje, da se je v delovni ritem vrnil Milec. Za nami je obdobje, v katerem smo izpolnili načrt. Ko bomo v popolni zasedbi, pa sledi zaključni del priprav na tekmo proti Radomljam. Verjamem, da z razpletom, ki si ga želimo. Z dobro igro in zmago.”
14.krog LESTVICA
STRELCI
Luka Koper
27
Olimpija
26
Maribor
24
Bravo
23
DNŠ Mura
21
Celje
18
Tabor Sežana
16
Domžale
15
Aluminij
11
Radomlje
10