Članek
Bodimo na tribunah do 19.45: sobotna svečanost v počastitev kapetanove zadnje tekme v Ljudskem vrtu
KO SE ZBEREMO IN REČEMO: HVALA. IZ SRCA!
Maribor je mesto z velikim srcem. In velik del tega srca je Marcos Tavares. Zato se v soboto zberemo, da rečemo: Marcos, HVALA! Iskreno in iz srca.

Sobota. Dan, ko “miskupajenosmo” dobi novo dimenzijo. Vrata stadiona odpremo ob 18.45, velja pa posebno sporočilo: bodimo na tribunah do 19.45, da se izognemo gneči pri vhodih, dočakamo ekipo že na ogrevanju in smo pripravljeni na priložnostno svečanost v počastitev legendarnega kapetana.

Krog št. 35: Maribor – Aluminij, sobota, 14. 5., ob 20.15

Enotna cena vstopnic na vseh tribunah: 9 EUR

VIJOL’ČNI POSLOVNI SEDEŽ
Znova pa omogočamo tudi hospitality doživetje, tudi tokrat z zdaj že običajnim sobotnim “all inclusive” večerom: ogled tekme z vijol’čnega poslovnega sedeža (VPS) ob vključeni ponudbi hrane in pijače v skupnem pogostitvenem prostoru. Cena: 75 EUR.

Prodajna mesta
Vijol’čna Bajta Mercator center Tabor II, Vijol’čna Bajta center mesta – Tyrševa ulica 1 ali prek spleta tukaj

(otroci do dopolnjenega osmega leta imajo prost vstop - ob prevzemu proste vstopnice v Vijol'čni Bajti)

Dodatne informacije:

- na dan tekme velja upoštevati spremembo prometnega režima, z zaporo Mladinske in Gregorčičeve ulice od 17. ure dalje, ko bo parkiranje omogočeno le s posebnimi dovolilnicami

- Ljudski vrt je brezgotovinski stadion in kupovanje vstopnic, hrane ter pijače ali navijaških artiklov na stadionu ni mogoče z gotovino: veljajo osebne bančne kartice (med temi imajo dodatne ugodnosti imetniki Mastercard kartic), Vijol'čna predplačilniška kartica NK Maribor (nalaganje gotovine na kartico je mogoče v Vijol’čni Bajti ali na Polnilnicah, nameščenih na stadionu), nakupi pa so mogoči tudi ob naloženi vrednosti na sezonsko vstopnico NK Maribor ali člansko izkaznico Viole Maribor

#MiSkupajEnoSmo35.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
67
Luka Koper
66
Olimpija
59
DNŠ Mura
57
Bravo
48
Radomlje
45
Domžale
44
Celje
42
Tabor Sežana
29
Aluminij
23