Novica
Odhod 21-letnega branilca, ki je bil z nami od poletja 2016
MIRKO MUTAVČIĆ V DOMŽALE
Foto: Grega Wernig
Po šestih letih slovo od Ljudskega vrta. Mirko Mutavčić, ki je vijol’čno zgodbo začel poleti 2016, je po štirih letih v nogometni šoli in vmesnem nabiranju izkušenj na posoji pri Primorju šoli dobil priložnost tudi v članski konkurenci, z nami začel letošnjo sezono, po dogovoru med kluboma pa se seli v Domžale.

“Sklenjen je dogovor o prestopu, ki ustreza vsem trem stranem. Ob poštenem odnosu do dela je prav, da Mirku omogočimo možnost, da si poišče nov nov izziv. V Mariboru iz takšnih ali drugačnih razlogov ni uspel razviti povsem potenciala, ki ga ima, tukajšnje zahteve so specifične, svoje opravi tudi teža dresa. Ponavadi pri mladih igralcih menjave okolja vplivajo pozitvno in verjamem, da smo ob dogovoru z Domžalami našli pravo rešitev, ki za Mirka pomeni najprimernejši naslednji korak. Želimo mu vso srečo na nadaljnji poti,” je pojasnil športni direktor Marko Šuler.

“Zahvaljujem se klubu za skupno obdobje. Doživel sem prijetne trenutke, spoznal čudovite ljudi, sklenil številna prijateljstva in naredil pomembne korake na nogometni razvojni poti. Prišel sem kot mlad fant, odhajam z dragocenimi izkušnjami, s katerimi mi bo lažje nadaljevati kariero. Soigralcem, strokovnemu štabu, vodstvu kluba, navijačem želim vse najlepše v prihodnje. Vesel sem, da sem bil vijol’čne zgodbe, ki je imela vrhunec ob osvojitvi naslova prvaka. Odslej se bomo srečevali na slovenskih igriščih na nasprotnih straneh, a bo za vedno ob hvaležnosti ostalo spoštovanje za skupne trenutke,” je ob slovesu dejal Mirko Mutavčić.

52.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
73
Celje
67
Maribor
62
Domžale
52
DNŠ Mura
52
Luka Koper
50
Radomlje
44
Bravo
36
Gorica
27
Tabor Sežana
24