Članek
V pričakovanju vrnitve reprezentantov v delovnem ritmu znova igralci s prejšnjega seznama poškodovanih
Z MISLIMI ŽE PRI NASLEDNJEM TORKU
Foto: Grega Wernig
Od torka znova živahno v Ljudskem vrtu. Nadaljujejo se aktivnosti po predvidenem programu in s popolno osredotočenostjo na jesenski finiš, predvsem pa s spodbudnim stanjem. Vsi izmed igralcev, ki so se vmes znašli na seznamu poškodovanih (Milec, Iličić, Tolić, Mitrović, Watson), so se pridružili moštvu v delovnem procesu.

“Veseli me, da so vmesne težave s poškodbami odpravljene. Prehajamo v zaključni del priprav brez dodatnih zapletov, v polnem številu. Vsi izmed predvidenih igralcev so nared in ob pozitivni energiji na podlagi zadnjih rezultatov gremo z dodatnim zagonom v zaključnih 270 minut,” je ob začetku novega poglavja poudaril Damir Krznar.

Dodaten premor so dobili le predstavniki v državnih selekcijah, ki so imeli večjo minutažo. Gregor Sikošek je ob zmagi slovenske izbrane vrste v Ljubljani proti Črni gori z 1:0 odigral vseh 90 minut, Aljaž Antolin je po zmagovitem zadetku v Črni gori ob remiju brez golov selekcije U21 proti vrstnikom iz Bolgarije v Murski Soboti igral do 71. minute, Žan Vipotnik je ostal na igrišču do 59. Samo Pridgar in Vid Koderman nista dobila priložnosti.
“Oba sta že bila z nami na torkovem dopoldanskem treningu, Sikošek, Antolin in Vipotnik pa so dobili dodaten dan premora. Priključili se bodo v sredo in nato bomo tudi stopnjevali delovni ritem. Misli so že usmerjene k dvoboju z Bravom, z namenom, da ob času, ki ga imamo za temeljite priprave, poskrbimo, da bomo v torek znova imeli dobro podobo na igrišču in da bi nadaljevali, kjer smo končali ob prekinitvi prvenstva.”

Do popolnega zbiranja manjkata še preostala udeleženca reprezentančnih akcij: Altin Kryeziu je z mlado reprezentanco Kosova, Luka Božičković pa je dobil povabilo v selekcijo U21 Bosne in Hercegovine.

Tekma z Bravom bo v Ljudskem vrtu v torek, 29. novembra. Z začetkom ob 18. uri. Vstopnice so že v prodaji v Vijol'čni Bajti, možnost spletnega nakupa tukaj
11.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
23
Olimpija
19
Luka Koper
18
Bravo
17
Maribor
14
DNŠ Mura
13
Aluminij
10
Domžale
8
Radomlje
8
Rogaška
8