Novica
Pripravljalna tekma v Rogozi
NK MARIBOR - H. DRAGOVOLJAC 0:0
Gregor Bajde prvič v vijoličastem
Foto: Drago Wernig
29.7.2015 Rogoza, pripravljalna tekma. Sodnik: Tadej Mežnar (Maribor).

NK MARIBOR - prvi polčas: Obradović, Bohar, Gigli, Šuler, Viler, Vokić, Kabha, Dervišević, Sallalich, Zahović, Mendy. Drugi polčas: Obradović, Pušaver, Mertelj, Vuklišević, Janža, Vršič, Filipović, Vujčić, Hotić, Bajde, Sirk. Trener: Ante Šimundža.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Pušeljić, Čagalj, Majstorović, Kendeš, Zlatar, Cetina, Meglaj, Jajčinović, Petanjek, Tomšić, Petković. Klop: Tomić, Cindrić, Vuco, Franješ, Košić, Knezović, Stilinović, Tonković, Jurač, Jurković, Sunagić. Trener: Iztok Kapušin.

Priložnost za tekmovalne minute. Razen tistih s seznama poškodovanih (Tavares, Ibraimi, Rajčević, Stojanović, Arghus, Ndiaye) so danes popoldne igralci v Rogozi opravili tekmovalni test pred nadaljevanjem prvenstva.

Med dvobojem s hrvaškim drugoligašem je 90 minut med vratnicama dobil Obradović, preostali so si razdelili minutažo vsak po 45. Prvič je vijoličasto majico oblekel tudi Gregor Bajde, ki bo tako kot v Domžalah tudi med kandidati za nastop v soboto proti moštvu Krškega. Gostje so se organizirano branili, med našimi napadi pa je bil Gigliju razveljavljen zadetek zaradi domnevnega prekrška ob skoku pri predložku iz kota, Vršiču je gol preprečila vratnica, pri njegovem naslednjem poskusu pa je gostujoči vratar ukrotil žogo na golovi črti. V prvem polčasu sta bila ob Gigliju najbližja zadetku Sallalich in Zahović, a se mreža ni zatresla. Gostje so si najobetavnejšo situacijo pripravili v 21. minuti, ko je Petković zadel prečko.

19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15