Članek
S trenerjem v pričakovanju začetka zimskih priprav
KOMAJ ČAKAMO, DA SE ZBEREMO
"Tisti, ki so dolgo z nami, vedo, kaj jih čaka"
Foto: Drago Wernig
Odštevanje do začetka zimskih priprav. V torek zbor, v sredo prvi trening. Zadnji dnevi premora pa za igralce niso več počitniški, saj se že opravljajo aktivnosti po individualnih programih. Da se v sredo skupno delo začne na že postavljenih temeljih.

“Kot med prejšnjim zimskim premorom je bil najprej na vrsti popoln počitek, potem pa smo pripravili program dela v dveh skupinah. Tisti ki so manj igrali, so začeli prej. Po tako uspešni sezoni je bilo prijetno uživati v prostih dnevih, potem pa je že ustrezal trening. Tisti tedni, ko smo res potrebovali počitek, so mimo in verjamem, da se igralci že počutijo kot jaz ter komaj čakajo, da se spet zberemo,” v pričakovanju začetka projekta 2018 pravi Darko Milanič.

Načrt priprav je temeljito, natančno zasnovan. Znan je tudi seznam tekem. Skupaj 11, da bomo do 24.2. v želeni podobi.
“Imamo načrt, a bo izvedba odvisna tudi od drugih okoliščin, predvsem vremenskih razmer. Zima zahteva od nas tudi veliko prilagodljivosti. V predalu moramo vedno imeti tudi načrt B, trenerji in igralci. Tisti, ki so dolgo z nami, vedo, kaj jih čaka. Mlajši pa se dobro, hitro priključijo in verjamem, da bomo izpeljali celotno pripravljalno obdobje vsaj tako kot lani.”19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15