Članek
Martin Milec po uspešnem vikendu in v pričakovanju dvojnega programa v Ljudskem vrtu
TOPLEJE BO, VEČ NAS BO
"Potrebovali smo dodaten zagon in ga dobili. Komaj čakamo torek."
Foto: Drago Wernig
V avgustu 5:1, v soboto 3:0. Tudi drugo gostovanje na nevtralnem prizorišču v Dravogradu je zanimiralo prihod navijačev z različnih koncev in minilo v znamenju zanesljive zmage.

“Zdaj smo jo čakali nekaj več časa, kot smo predvidevali, vendar to ne zmanjšuje zadovoljstva. Zmaga je zaslužena, dovolj prepričljiva. Veseli, da smo zadeli več kot enkrat, da smo bili učinkoviti. Lahko bi izkoristili še kakšno priložnost, ampak je skupna ocena pozitivna. Dobro smo stali v obrambi, preprečevali njihove poskuse, najbolj pomembno pa je, da smo zadevali po situacijah, iz katerih v prejšnjih tekmah nismo,” je dravograjsko misijo opisal Martin Milec, ki je bil z desne strani zelo aktiven.

Med vijol’čnimi značilnostmi je prišla do izraza tudi potrpežljivost.
“Tudi med polčasom smo ostali mirni, ni bilo panike in to je veliko pomenilo. Seveda bi bilo lažje, če bi šli na odmor z vodstvom, a smo vedeli, da smo boljši in da bomo to pokazali. Ko smo zadeli prvič, smo imeli več prostora za naslednje akcije in potem rutinirano privedli tekmo do konca.”

Iz Dravograda nazaj v Ljudski vrt. Na dvojni program, v zelo pomembnem tednu.
“Hvala vsem našim navijačem, ki so prišli v Dravograd. Ta zmaga je tudi za njih, zdaj ob toplejšem vremenu pa upam, da bo več gledalcev z nami v Ljudskem vrtu. In da je to napoved zmagovite serije. Zadovoljni smo, potrebovali smo dodaten zagon, ga tudi dobili in zdaj komaj čakamo torek.”

Maribor - Domžale. Ob 16:00.19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15