Članek
Kako nad Domžale in s kom
DRZNO IN RAZIGRANO
Dino Hotić: Naj bo tekma z veliko tempa, zanimiva za gledalce in z našo zmago
Foto: Drago Wernig
Gremo naprej. V torek spet. Nov teden prinaša zaporedni tekmi v Ljudskem vrtu, kar bo poseben izziv. Najprej pa je fokus na prvi naslednji, proti Domžalam.

“Malo bo časa za pripravo, a je psihološki trenutek pozitiven, Za nas bo to zelo pomembna tekma, od katere veliko pričakujemo,” pred novo, doslej največjo preizkušnjo v nadaljevanju prvenstva pravi Darko Milanič, ki ima dobro in slabo novico pri opisu kadrovskih informacij. “Šuler in Mlakar trenirata z ekipo brez zapletov, manjkala pa bosta Vrhovec in Doumbia, ki je težje poškodovan.”

Posebnost pred krogom št. 23: Domžalčani so nazadnje izgubili proti Mariboru. In zadnja ekipa, ki jim je zatresla mrežo, je - Maribor.
“To pove, da so močni. Moštvo je sicer nekoliko drugačno kot v jesenskem delu, vendar igrajo dinamičen nogomet, so napadalno usmerjeni in želijo priti hitro do zaključkov. Tekma bo zahtevna, hkrati pa ena tistih, ki nam lahko prinese dodaten zagon. Verjamem, da bomo šli na igrišče z dovolj drznosti, bili razigrani v fazi napada, zanesljivi pri obrambnih nalogah in pokazali, da smo boljše moštvo.”

Še pogled iz slačilnice. Dino Hotić po sobotni zmagi in pred torkovim obračunom: “Led je prebit in upam, da ta zmaga pomeni začetek naše serije. Domžale so vedno zahteven nasprotnik, pričakujemo lahko agresivne goste, tekmo z veliko tempa in zanimivo za gledalce. Pričakujem pa tudi našo zmago. Pridobili smo na samozavesti, imamo kvaliteto in verjamem, da jo bomo izrazili na pravi način.”

Torek, 16:00
. Nazaj v Ljudski vrt.
19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15