ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7423
1 2 3 4 5 6 7 ... 741 742 743


S trenerjem o nadaljevanju vijol'čne serije 
"Ni bilo lažje igrati, ker je Rudar imel igralca manj. Potem smo imeli še manj prostora zaradi postavitve gostov, smo pa jih z dovolj kvalitetno predstavo prisilili, da so delali napake in bi lahko zmagali še z višjim rezultatom.«
 
Bil je popoln vijol’čni vikend, po načrtih in željah tudi v 21. krogu 1. SML & SKL. Med dvojnim programom v Kidričevem 6 točk za vijol’čne upe v dvobojih proti Aluminiju. U-19 do zmage s 3:1, U-17 s 3:0.
 
Tokrat dve spremembi v začetni enajsterici v primerjavi s prejšnjima tekmama (Vršič-Cretu in Kolmanič namesto Vilerja, ki bo počival zaradi lažje poškodbe stegenske mišice), Mešanović po okrevanju na klopi (manjkal je od derbija).
 
Sobotno popoldne je rezervirano za dvoboj z Rudarjem, potem pa 2x zapored v Mursko Soboto. Najprej na pokalno (v sredo, ob 19:30), nato še prvenstveno gostovanje pri Muri (v nedeljo, ob 16. uri). Vstopnice že v prodaji.
Trenerjev napovednik kroga št. 28: Ljudski vrt, sobota, ob 17:00 
"Moramo izpolniti osnove, se zavedati, da ima zdaj Rudar način igre, ki je nekoliko drugačen kot prej. Seveda pa bomo najprej osredotočeni nase in z našim orožjem iskali rešitve v napadu, ki verjamem, da jih bomo našli dovolj.«
 
Odziv NK Maribor po zavajajočih medijskih zapisih o odhodu Darka Milaniča po koncu sezone: z najtrofejnejšim trenerjem v zgodovini kluba in slovenskega nogometa gremo proti dvojni lovoriki ter tudi v pripravo na novo sezono.
Alexandru Cretu pred otvoritvijo zadnje četrtine prvenstva 
»Imeli smo več časa za priprave, bil je drugačen ritem v tem tednu. Osvežili smo se in nadaljujemo po naši poti. Da uresničimo cilj, da osvojimo prvenstvo."
 
Pokalni polfinale v članski konkurenci bo na sporedu prihodnji teden, v tem tednu pa so se naši nogometaši selekcije U-19 uvrstili v polfinale mladinskega tekmovanja. Do napredovanja proti Rudarju po enajstmetrovkah.
 
Vijol’čni finiš: še 9 tekem v boju za naslov prvaka, še 5 v Ljudskem vrtu. Zdaj gre zares... Splača se pohiteti, za najhitrejše pri nakupu tudi z več ugodnostmi. V predprodaji so vstopnice za 3 naslednje tekme v naši trdnjavi.
Dare Vršič o dvigu namesto padca v 10. polčasu v 14. dneh 
»Tekme z Domžalami so bolj ali manj enake. Tekmeci želijo biti všečni v igri, gledljivi, ampak ne dobijo tistega, kar si želijo. Maribor je tisti, ki na koncu dokaže svojo kvaliteto."

 

rezultat: 1-10 od 7423
1 2 3 4 5 6 7 ... 741 742 743


28.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
66
Olimpija
54
Domžale
40
Celje
40
DNŠ Mura
39
Aluminij
37
Triglav
31
Rudar
29
Gorica
26
Krško
20