ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8175
1 2 3 4 5 6 7 ... 816 817 818


Napovednik kroga št. 9 (Mura - Maribor, četrtek, ob 17.30) 
"Vse misli so usmerjene le k naslednji tekmi, dobro smo pripravljeni. Vemo, od kod nam s strani Mure preti največja nevarnost, toda osredotočeni smo predvsem nase. Če bomo mi v pravi podobi, se bomo vrnili domov s točkami.”
 
V spletni trgovini shop.nkmaribor.com pripravljamo novost: brezplačno poštnino po Sloveniji pri nakupu nad 20 EUR. Če bo vrednost vaše nakupovalne košarice več kot 20 EUR, vas čaka darilo in nimate stroškov poštnine.
 
Jesenski tekmovalni ritem se nadaljuje z zaporednima gostovanjema, v četrtek v Murski Soboti in v ponedeljek v Kidričevem. Pred naslednjim reprezentančnim premorom imamo še eno tekmo v Ljudskem vrtu, prihodnjo soboto proti Aluminiju.
Blaž Vrhovec z mešanimi občutki po razpletu 8. kroga 
"Menim, da bi se lahko tekma končala v našo korist, ne smemo pa pozabiti, da bi lahko Koprčani v 1. polčasu prišli do višje prednosti. Kljub temu ne smemo biti zadovoljni s to točko, želeli smo nadaljevati zmagovito serijo za vzpon na lestvici."
Trenerjev pogled na tekmo s preveč dvomljivimi situacijami 
"Treba je omeniti, da je imel sodnik precej težek večer... Na žalost predvsem za nas, saj bi morali zmagati iz zadnje akcije. Gol Kronavetra je bil regularen. Glede na prikazano pa je bilo teh dvomljivih situacij med tekmo res preveč."
Po vodstvu gostov je za izenačenje zadel Kronaveter 
Tekma, ki je vznemirila strasti. Pomnili jo bomo po debitantskem nastopu 18-letnega Žige Obrehta v začetni enajsterici, žal pa predvsem po številnih dvomljivih situacijah. Predvsem v našo škodo...
Nemanja Mitrović o pričakovanju sobote z dobrim trenutkom 
"Ni pomembno, kdo zabije, ampak da vsak izpolni svoje naloge. In da se zmaguje. Z zadnjima zmagama smo pridobili na smaozavesti, vzdušje je dobro in to moramo ohraniti."
Jan Mlakar o utrditvi samozavesti in napredku moštva 
"Skušali bomo narediti serijo, vemo, da smo tega sposobni. Imamo drugačno podobo na igrišču, z višjo intenzivnostjo v igri in to se pozna pri rezultatih. Da delamo korake naprej, želimo pokazati tudi v soboto."
S trenerjem o koristnih spoznanjih iz Velenja 
"Vedeli smo, da je pred nami serija tekem in smo zato naredili mešanico med igralci, ki so igrali prejšnjo soboto ter nekaterimi, ki so imeli nekaj manj minut. Veseli me potrditev spoznanja, da imamo najmanj 20 igralcev, ki so vedno pripravljeni za igro."
Z ligaškega uspešen preklop na pokalno tekmovanje 
Namen dosežen, uvrstitev v četrtfinale zagotovljena s prepričljivo predstavo. Zadetke so dosegli Ilija Martinović, Marcos Tavares in Jan Mlakar. Ob tem pa še mejnik tekme proti Rudarju: prve minuti v članski konkurenci je vpisal 18-letni Žiga Obreht.

 

rezultat: 1-10 od 8175
1 2 3 4 5 6 7 ... 816 817 818


9.krog LESTVICA
STRELCI
Tabor Sežana
15
DNŠ Mura
14
Maribor
13
Luka Koper
13
Olimpija
12
Bravo
11
Domžale
9
Celje
9
Aluminij
9
Gorica
8