ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7333
1 2 3 4 5 6 7 ... 732 733 734


Martin Kramarič med odštevanjem do spomladanske premiere 
“Motiv je velik, zaradi nestrpnega pričakovanja tekme in tudi zaradi naših jesenskih slabih izkušenj proti nogometašem Mure. Vemo, da lahko pričakujemo organizirano branjenje nasprotnika, toda verjamem, da bo prišla do izraza naša kvaliteta.”
Prvi trening po vrnitvi iz Turčije z novo energijo in novimi motivi 
"Namen je, da se v miru lotimo zadnjih obveznosti in da vsak zase naredi vse za optimalno pripravljenost v soboto. 6 tednov priprav je za nami, začel se je 7. Zato je še posebej pomembna odlična psihološka priprava, smernice imamo postavljene."
 
Še malo... Konec priprav v Turčiji, začetek zaključne faze v Ljudskem vrtu. S tem pa tudi stopnjevanje odštevanja do premiere v 2019. Ljudski vrt spet odpira vrata. Tribune se polnijo, v soboto – na puno! V vseh pogledih. Maribor – Mura. Ob 17:00.
 
Mitja Viler zaključil priprave v Turčiji s poškodbo, a z optimističnimi napovedmi. "Pričakujemo, da se bo zdaj s premorom, ki sem ga dobil in ga imamo vsi skupaj po vrnitvi iz Turčije, stanje umirilo."
Trenerjeva ocena projekta Belek 2019 
"Fantje vedo, kaj hočejo in so pripravljeni na začetek prvenstva. Videl sem veliko dobrega. Prepričan sem, da smo na najboljši način izkoristili vse možnosti, ki smo jih imeli."
 
5 v Turčiji, 5 med začetnim delom aktivnosti v domačem okolju. Končan je tekmovalni del priprav s končnim seštevkom: štiri zmage, trije remiji in trije porazi. Ob skupni razliki v zadetkih 19:9. In zdaj - spomladanska premiera. Ljudski vrt, 23.2. Ob 17:00.
 
Težave s poškodbami pokvarile načrte za generalko: manjkali so Mlakar, Viler, Šme, Mulahusejnović in Bajde, ki se je vmes preselil v Čatež, prav tako Zahović, ki zaradi štirih rumenih kartonov nima pravice nastopa proti Muri.
 
Čas je za vijol’čni challenge v Beleku št. 2. Še zahtevnejši, še posebnejši. Kot simulacija “šuterskega” treninga. Recept za zmago: ko gre za ciljanje, kakršnokoli ciljanje, bodi v ekipi z Amirjem Derviševićem.
Alexandru Cretu o zdravi konkurenci in pravilih, ki veljajo v njegovi sobi 
"Moj cimer Sunny Omoregie je dober, zabaven fant. Soba ne sme biti neurejena, vsak poskrbi za čistočo in sprotno pospravljanje svojih stvari. Predvsem pa je pomembno, da ni kričanja po sobi. Pogovori po telefonu ne smejo biti preglasni ali prepogosti.”
 
Še 90 minut igre v vijol'čni turški bazi, za zaključek tekmovalnega dela priprav nas čaka še generalka proti Kairatu. V četrtek, z začetkom ob 15:00. Tudi zadnji dvoboj s kazahstanskim podprvakom v neposrednem spletnem prenosu na nkmaribor.com.

 

rezultat: 1-10 od 7333
1 2 3 4 5 6 7 ... 732 733 734


19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15