ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7432
1 2 3 4 5 6 7 ... 742 743 744


Dare Vršič o uspešni pokalni misiji in golu za večkratno predvajanje 
“Ta gol mi veliko pomeni za samozavest. Zelo sem vesel, da sem se vrnil nazaj v nogometno življenje in to me navdaja z optimizmom za prihodnje obdobje. Vesel sem, da sem prispeval delež k napredovanju."
 
Po uvrstitvi v finale pokala nazaj v Mursko Soboto, zdaj na prvenstveno gostovanje pri Muri (v nedeljo, ob 16. uri). Znova bo imelo moštvo podporo iz vijol'čnih sektorjev, vstopnice si je tudi tokrat treba priskrbeti v Vijol'čni Bajti. Cena: 5 EUR.
Trenerjev pogled na uvrstitev v pokalni finale 
“Zabili smo res 2 fantastična gola, toda če ne bi bili pripravljeni tako oddelati, odigrati tako taktično dobro, nam ne bi uspelo. Poleg dveh izrednih golov je treba izpostaviti, da smo bili moštveno zelo dobri."
Nov zmaga tudi za skok na vrh skupne lestvice SML & SKL 
Med “polovičnim” terminom so bili uspešni tudi naši upi selekcije U-17. Mladinci so namreč dvoboj 19. kroga v Radomljah odigrali že 6. aprila in zmagali s 3:2, kadeti pa so v sredinem popoldnevu slavili s 4:2. Vipotnik je zadel 3x, Gorenak 1x.
Dare Vršič z evrogolom za potrditev finala 
Za že peti dvoboj z Muro v letošnji sezoni izven kadra še vedno Šuler in Viler, prav tako Uskoković, ki je moral na operacijo ahilove tetive ter zaključil spomladanski del sezone. Finalni dvoboj proti Olimpiji bo 30. maja, v Celju.
 
Preklop z ligaškega na pokalno tekmovanje, v zanimivem tednu, ko gremo dvakrat v Mursko Soboto. Najprej v boj za finale pokala. Mura - Maribor, Fazanerija, sreda, 19:30.
 
Potrjujemo naslednjo kadrovsko novico za novo sezono: prihod 25-letnega hrvaškega branilca iz Mure.
 
Cena vstopnice za posamezno tekmo je 5 EUR, treba si jih je priskrbeti v Vijol'čni Bajti. Za naše navijače so rezervirana parkirišča v Kopališki ulici, vhod na vijol’čno tribuno s stojišči bo pri kopališču.
Pogled z igrišča po Rudarju in pred Muro x2: Jan Mlakar 
"Spet smo v seriji petih tekem v dveh tednih, toda potrjujemo kvaliteto, širino kadra in verjamem, da bomo uspešni še naprej.”
S trenerjem o nadaljevanju vijol'čne serije 
"Ni bilo lažje igrati, ker je Rudar imel igralca manj. Potem smo imeli še manj prostora zaradi postavitve gostov, smo pa jih z dovolj kvalitetno predstavo prisilili, da so delali napake in bi lahko zmagali še z višjim rezultatom.«

 

rezultat: 1-10 od 7432
1 2 3 4 5 6 7 ... 742 743 744


28.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
66
Olimpija
54
Domžale
43
Celje
40
DNŠ Mura
39
Aluminij
37
Triglav
31
Rudar
29
Gorica
26
Krško
20