ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7977
1 2 3 4 5 6 7 ... 796 797 798


Rudi Požeg Vancaš o atraktivni popotnici v prvenstvo 
"Po dobljenem zadetku smo si pripravili precejšnje število priložnosti in končno, končno dosegli, kar želi trener. Da igramo napadalno in prihajamo v situacije za zadetek, ki smo jih tokrat dovolj uspešno zaključevali. Tako moramo nadaljevati v ligi."
 
Sledi še zadnji teden priprav in za nas začetek oz. nadaljevanje prvenstva v nedeljo, z gostovanjem v Domžalah. V pričakovanju nadaljevanja sezone je izvršni odbor NZS potrdil tekmovalni koledar do zadnjega kroga, ki bo na sporedu 22.7.
Trenerjeva ocena učinkovite generalke 
"To je Maribor, ki ga želim videti. Maribor, ki da vse od sebe v vsakem trenutku in ne glede na vmesni rezultat. Najbolj pomembno je, da smo ustvarjalni in prihajamo v priložnosti."
 
Finiš priprav na ponovni začetek spomladanskega dela, za nas z zadnjo tekmo, preden bo šlo zares. In z odlično popotnico pred gostovanjem v Domžalah. Strelci: Požeg Vancaš 3, Vrhovec, Bajde in Zahović.
Gregor Bajde pred zadnjo pripravljalno preizkušnjo 
“Pred nami je še zadnja tekma, ki jo želimo odigrati na želenem nivoju. Zavedamo se, da se moramo po višji intenzivnosti treningov v zadnjem obdobju osvežiti, bi pa dobra predstava poskrbela, da gremo s pozitivnimi mislimi v prvenstvo."
 
Do ponovnega zagona PLTS je med temeljitim načrtom vadbe predviden program treh pripravljalnih preizkušenj. Po dvobojih proti Nafti in Kopru sledi še generalka, v soboto, ob 18. uri. Tudi proti moštvu Brava za zaprtimi vrati Ljudskega vrta.
S trenerjem o spoznanjih dvoboja s Koprom 
"V nekaterih zadevah nam manjka energije, odločnosti v dvobojih, agresivnosti, ob tem smo včasih nestrpni pri iskanju rešitev. Zelo pa je bilo opazno, da so noge še težke, nakopičena je utrujenost po zadnjih dnevih visoke intenzivnosti."
 
V vijol’čnem domu proti zmagovalcu predčasno prekinjenega drugoligaškega tekmovanja, ki že dela načrte za vrnitev med prvoligaško konkurenco. Test št. 2 brez zmagovalca, strelca Kronaveter in Bajde.
 
Med številnimi koraki k vračanju življenja v nekdanje tirnice, obenem pa tudi ponovnem zagonu športa, je naslednji povezan z mlajšimi selekcijami. Z aktivnostmi smo v tem tednu ponovno začeli tudi v nogometni šoli NK Maribor.
 
Gremo naprej, v sredo že test. št. 2. Po uvodni “uvajalni” tekmi naslednji korak k oblikovanju podobe za nadaljevanje oz. ponovni začetek prvenstva. V sredo znova v Ljudskem vrtu. Dvoboj z novim prvoligašem iz Kopra, z začetkom ob 18. uri.

 

rezultat: 1-10 od 7977
1 2 3 4 5 6 7 ... 796 797 798


25.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
50
Celje
45
Aluminij
45
Maribor
43
DNŠ Mura
38
Tabor Sežana
29
Bravo
28
Triglav
27
Domžale
26
Rudar
10