ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8676
1 2 3 4 5 6 7 ... 866 867 868


Nestrpno pričakovana biografija v prodaji od torka, 30. novembra 
“Gre za poseben trenutek, zame in za mojo družino. Moram priznati, da sem bil še bolj nervozen kot kdaj pred tekmo,” je ob predstavitvi izida knjige poudaril Marcos Tavares.
Prvi prvenstveni poraz pod vodstvom Radovana Karanovića 
“Nismo bili v pravi podobi. Preveč posameznikov je bilo pod nivojem že od začetka tekme. Pri izpolnjevanju taktičnih navodil ni bilo tako, kot smo se dogovorili. Če se to zgodi, ko igraš proti takšnemu nasprotniku, kot je Mura, se ne more končati drugače."
V Murski Soboti prekinjena serija petih zaporednih prvenstvenih zmag 
Načrt za tekmo je bil spremenjen tik pred oddajo zapisnika. Za nastop je bil predviden Vrhovec, a zaradi slabega počutja ne bo igral. S Fazanerije se je vrnil domov, od 1. minute tako Žugelj, Repas pa v sredino zvezne vrste k Makoumbouju.
Rok Sirk v napovedniku nedeljskega dvoboja z Muro 
“Zagotovo bo prisotnega nekaj dodatnega motiva, saj sem tam preživel prijetne trenutke. Toda v nedeljo bo nova zgodba, ko je pomembnih le 90 minut, ki jih je treba oddelati na najboljši način. Ko se začne tekma, bomo storili vse, da pridemo do točk."
 
So znižanja in so - vijol’čna znižanja. Različne ugodnosti, tudi s polovičnimi cenami adidas artiklov v petek, 26.11. in v soboto 27.11. v obeh klubskih trgovinah, prav tako v spletni trgovini.
Radovan Karanović v napovedniku nedeljskega dvoboja z Muro 
"O razpletu bo odločalo več dejavnikov, marsikaj se bo vprašalo tudi nas. Smo Maribor in vemo, zakaj gremo tja. V naši slačilnici imamo kar nekaj igralcev visokega nivoja, moštvo ima kvaliteto, ki jo potrjuje iz tedna v teden in iz tega bomo izhajali."
Rok Kronaveter o večji minutaži in trenutnem vijol'čnem utripu 
“Vedeli smo, kaj moramo storiti, če želimo priti do vrha. Da moramo zmagovati v seriji. Smo v dobrem trenutku, igralci so dobili samozavest, ki so jo potrebovali. Vsi uživamo v igri in upamo, da se bo ta trend nadaljeval tudi v prihodnje.”
 
Čeprav so poškodbe in bolezni precej vplivale na seznam kandidatov za nastop, so naši upi z učinkovito predstavo prišli do novih točk. Za prepričljivih 4:0 so zadeli Luka Baš (v 3. minuti), Tine Čuk (14), Žan Antič Kurbus (30) in Nejc Nedeljko (55).
 
Nadaljevanje prvenstva v nedeljo, naslednja postaja Murska Sobota. Predzadnje gostovanje znova tudi s podporo iz vijol’čnih sektorjev. Krog št. 18: Mura – Maribor. Nedelja, ob 20.15.
Robert Voloder: ob Ažbetu Jugu s polno prvenstveno minutažo (1530) 
“V zadnjih osmih tekmah smo sedemkrat ohranili mrežo nedotaknjeno, na začetku sezone je bilo povsem drugače. Prej smo bili v padcu, zdaj smo se dvignili in tako želimo nadaljevati. Ekipa je bolj samozavestna, to se odraža v vseh pogledih."

 

rezultat: 1-10 od 8676
1 2 3 4 5 6 7 ... 866 867 868


18.krog LESTVICA
STRELCI
Luka Koper
36
Maribor
33
Olimpija
27
Bravo
27
DNŠ Mura
25
Domžale
23
Celje
21
Aluminij
18
Tabor Sežana
16
Radomlje
16