ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7888
1 2 3 4 5 6 7 ... 787 788 789


 
Lani Saša Ivković, kdo bo naslednji? Izbiramo Vijol'čnega bojevnika za leto 2019, odločajo vaši glasovi, ki bodo prispeli na naš naslov.
Z generalke z dodatno navijaško spodbudo pred derbijem 
“To nam veliko pomeni, dobrodošlo je doživeti takšno obliko podpore. Vsem bo velika spodbuda in naredili bomo vse, da navijačem uresničimo želje.”
 
Konec tekmovalnega dela priprav, z zmago proti Rudarju zaključen cikel osmih preizkušenj pred otvoritvijo spomladanskega dela. In zdaj s popolno osredotočenostjo na derbi...
Strelec na generalki Amir Dervišević v 49. minuti 
Zadnja preizkušnja pred otvoritvijo spomladanskega dela. Na seznamu poškodovanih ostajata Klinar in Mulahusejnović, Handanović, Mešanović in Mihelič še niso nared za nastop, Mitrović pa je manjkal preventivno, zaradi lažje poškodbe.
 
Še ena izmed novosti iz Ljudskega vrta, predstavljamo unikatni izdelek v produkciji NK Maribor - kratek film MI SKUPAJ ENO SMO!
Luka Koblar po zaupnici v Turčiji čaka na svojo vijol'čno premiero 
“V Ljudskem vrtu sem od selekcije U7, sem Mariborčan in jasno je, česa si najbolj želim. Če bom tako nadaljeval, bi lahko dočakal tudi prvi članski nastop za NK Maribor. Ko se bo zgodil, bodo moje sanje uresničene. "
 
Med odštevanjem do spomladanske premiere tradicionalno glasovanje, skupaj bomo izbrali naslednjega Vijol’čnega bojevnika! Svečana podelitev in proglasitev zmagovalca bo 22.2. v Ljudskem vrtu, pred derbijem.
 
Predstavitev moštva po osrednjem delu priprav in v pričakovanju derbija. Za gledalce bo na sobotni tekmi proti velenjskemu Rudarju (začetek ob 17. uri) odprta vzhodna tribuna, vstop bo prost.
 
Ob ponovnem zboru moštva je stanje spodbudno. Na dobrih temeljih iz turške pripravljalne baze se vadba nadaljuje v Ljudskem vrtu, seznam poškodovanih pa je vse krajši.
 
Petek, 14.2. Vijol’čni dan v Mariboxu, z začetkom ob 17:30. Ob nakupu vstopnice Ježek Sonic darilni paket NK Maribor: srečanje z nogometaši, ogled premiere kratkega filma Mi skupaj eno smo, karta za derbi.

 

rezultat: 1-10 od 7888
1 2 3 4 5 6 7 ... 787 788 789


20.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
42
Aluminij
38
Maribor
38
Celje
34
DNŠ Mura
33
Domžale
25
Triglav
20
Tabor Sežana
19
Bravo
17
Rudar
8