ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8126
1 2 3 4 5 6 7 ... 811 812 813


Amir Dervišević v napovedniku sobotnega kroga št. 4 
"Celjani so nam marsikaj ostali dolžni, na tisti zadnji medsebojni tekmi v prejšnji sezoni smo zapravili možnosti za osvojitev naslova. Zdaj moramo narediti vse, da jih premagamo, da se oddaljimo, povečamo prednost."
Trener pred tekmo s Celjem poudarja pomen enotnosti in prizadevnosti 
"Prisotna je prava mera zagnanosti, fantje želijo delati, najpomembnejše pa je spoznanje, da je na prvi tekmi tudi rezultat pospremil naše delo in se je tako lažje pripraviti na naslednjo."
Aljoša Matko proti Bravu do novega mejnika v vijoličastem 
“To je moj prvi gol za člansko ekipo Maribora, zato si ga bom zapomnil za vedno. Upam, da se bo nadaljevalo, kot se je končalo pri mladincih. Da bo zadetkov še več in da je to začetek uspešnega niza.”
 
Čakamo na trenutek, ko bomo spet lahko odprli vrata Ljudskega vrta. In ko jih bomo, bo spet vijol'čna energija s tribun naša prednost. Ste že izbrali svoj sedež v Ljudskem vrtu? Tukaj so ugodnosti, ki jih prinaša obnovitev sezonske vstopnice...
 
“Začeli smo novo zgodbo, z novim trenerjem in novo energijo. Pomembno je bilo zmagati, uspelo nam je in zdaj lahko na tem gradimo za naprej,” je misli o sobotni tekmi in bistvo zgodbe o postavljanju novih temeljev v Ljudskem vrtu zajel Jan Mlakar.
 
Nedelja, ki bo ostala v posebnem spominu: v 5. krogu 1. SML & SKL 6 točk in 14 golov v nasprotnih mrežah! Selekcija U19 je premagala moštvo Triglava kar s 11:1, U17 pa s 3:1.
Trenerjeva premiera nakazala nove smernice 
"Ta zmaga nam bo seveda prinesla dodaten zagon, večjo mirnost in samozavest, se pa zavedamo, da moramo izboljšati različne zadeve. Tako v igri kot glede telesne pripravljenosti, kolektivnosti, strategije.”
 
Nov vijol'čni začetek in učinkovita prva tekma pod taktirko Maura Camoranesija. Z nadgradnjo v obliki atraktivnih zaetkov: strelci Aljoša Matko, Jasmin Mešanović, Nemanja Mitrović in Jan Mlakar.
Sobota, nov vijol’čni začetek. Maribor – Bravo. Ljudski vrt, ob 18:00. 
Mauro Camoranesi pred premiero: "Zaznal sem, kar je najpomembnejše. Da sem pri vseh fantih videl voljo po zavzetem delu. Želijo zmagovati, napredovati, vsak se zaveda konkurence v ekipi in si s trudom želi izboriti svoje mesto na igrišču."
 
Prvi delovni teden pod vodstvom novega trenerja. In v soboto premiera novega vijol’čnega projekta. S kakšnimi vtisi jo pričakuje Martin Milec? “Dosedanji vtisi so odlični, res smo dobro oddelali ta teden."

 

rezultat: 1-10 od 8126
1 2 3 4 5 6 7 ... 811 812 813


3.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
7
DNŠ Mura
7
Bravo
6
Tabor Sežana
6
Luka Koper
4
Domžale
4
Olimpija
2
Celje
1
Aluminij
1
Gorica
0