ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8269
1 2 3 4 5 6 7 ... 825 826 827


Kako trenutke izolacije preživljata Jasmin Handanović in Jasmin Mešanović 
“Vnetje mišic je minilo, zdaj lahko začnem tudi z vadbo v sobi, ki pa je še ne smem zapustiti. Dostavijo mi hrano, hotelsko osebje se res potrudi z oskrbo. Čas si krajšam ob stikih z družino in s soigralci po telefonu, dragocena rešitev je Netflix."
Kaj je trenerju pokazal prvi test? 
"V načrtu smo imeli, da razdelimo moštvo v dve skupini, ki bi igrali po 60 in 30 minut. Namen je dosežen, to so tekme, ko se vračajo občutki za igro po vmesnem premoru. Pomemben je bil ustrezen pristop in videl sem precej pozitivnih zadev."
 
V turški pripravljalni bazi je odigrana prva tekma, medtem pa je vodstvo tekmovanja že potrdilo termine uvodnega programa PLTS. Za nas se spomladanski del prvenstva začenja 10. februarja, z gostovanjem v Domžalah.
 
Poraz proti četrtouvrščenemu srbskemu prvoligašu po zadetku z bele točke. Priložnost za 22 igralcev, predstavil se je tudi argentinski novinec Ignacio Guerrico. Neprijetna novica pred tekmo: Jasmin Handanović na COVID-19 testiranju v Beleku pozitiven.
 
Prihod prvega novinca za spomladanski del: 22-letni Argentinec z italijanskim potnim listom prispel v Belek. "Prva priložnost v Evropi pomeni uresičitev mojih želja in upam, da bom v vijoličastem dresu odigral veliko dobrih tekem.
Iz vijol'čne baze v Beleku: Aleks Pihler 
"Zdaj prihaja glavni del, ki ga je treba dobro opraviti in postaviti temelje za uspešno nadaljevanje sezone. Smo v pripravljalni bazi, ki jo dobro poznamo in ne dvomim, da bomo dobro izkoristili ponujene pogoje."
Do 1. februarja bo vijol'čna baza Belek 
Mauro Camoranesi: “V naših dosedanjih skupnih mesecih so bili postavljeni temelji, zdaj pa bomo izpilili podrobnosti, popravljali malenkosti. Ker sledijo intenzivni meseci ob nadaljevanju prvenstva, bodo dnevi v Turčiji zelo pomembni.”
Seznam potnikov na osrednji del priprav 
Na obveznem testiranju na COVID-19 pred potjo sta imela pozitivna izvida Nemanja Mitrović in Mitja Pirih. Mitrović tako z okrevanjem ne bo nadaljeval v Turčiji, največje prilagajanje pa čaka vratarje. Uvodne trenige bo vodil Jasmin Handanović.
 
Čas je za test št. 1 v Beleku, tekmovalni program odpiramo v petek z dvobojem proti srbskemu prvoligašu. Čukarički je po jesenskem delu na četrtem mestu, spletni prenos na nkmaribor.com omogoča Energija plus.
 
Žan Vipotnik bo po učinkovitih igrah za selekcijo U19 v jesenskem delu 1. slovenske mladinske lige (8 tekem, 16 zadetkov) začel z nabiranjem dragocenih tekmovalnih izkušenj v članski konkurenci.

 

rezultat: 1-10 od 8269
1 2 3 4 5 6 7 ... 825 826 827


19.krog LESTVICA
Maribor
38
Olimpija
35
DNŠ Mura
33
Luka Koper
30
Domžale
25
Tabor Sežana
24
Celje
23
Bravo
22
Aluminij
15
Gorica
10