ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7835
1 2 3 4 5 6 7 ... 782 783 784


S trenerjem o vtisih z učinkovite premiere 
“Bili smo razigrani v napadu, kombinatorni, fantje so prenesli na igrišče zamisli s treninga. Faza napada je bila zelo dobra, ne samo zaradi zadetkov, ampak zaradi živahnosti, razigranosti in prave miselnosti."
 
Tekmovalni program pripravljalnega obdobja se je začel z revijo golov proti drugoligašu iz Dravograda. Naslednja preizkušnja v torek proti Bravu.
 
Ljudski vrt odprl vrata z uvodno pripravljalno preizkušnjo proti drugoligašu iz Dravograda. Zaradi lažje poškodbe premiera brez Kronavetra in Handanovića, Mihelič pa ob pozni priključitvi še ni bil nared za nastop.
Rene Mihelič ob vrnitvi v Ljudski vrt 
"Najlepše je doma, občutki so fenomenalni. Vrnil sem se v zrelejših nogometnih letih. Nabralo se je dovolj izkušenj v tujini, s katerimi verjamem, da lahko pomagam moštvu k uresničitvi naslednjih ciljev."
 
Čas je za prvo tekmo. Po nizu treningov uvodnih 90 minut v letu 2020 v sobotnem popoldnevu, z začetkom ob 15. uri. Vstop na otvoritveno tekmo leta je prost, za gledalce bo odprta vzhodna tribuna.
 
Po nekaterih odhodih potrjujemo prvi prihod v zimskem prestopnem roku: znan obraz je nazaj, Rene Mihelič se je vrnil v Ljudski vrt. 31-letni ofenzivni zvezni igralec je podpisal enoletno pogodbo in se takoj priključil moštvu v Moravskih Toplicah.
 
Nova faza priprav, s premikom iz Ljudskega vrta v novo, a tradicionalno vijol’čno bazo. Aktivnosti se nadaljujejo po zastavljenem načrtu, od 16. do 21. v Moravskih Toplicah. Mesta na avtobusu je zasedlo 26 igralcev.
Martin Milec: nova vijol’čna zvestoba, sklenjen dogovor do leta 2022 
"Tukaj sem doma, igram v klubu, za katerega navijam že od otroških let in res sem ponosen, da bom tudi v prihodnje del vijol’čne zgodbe. Prvi skupni naslednji cilj je le eden, osvojiti naslov prvaka."
Posoja in prestop 
Potrjujemo naslednji kadrovski novici: v nadaljevanje sezone brez Martina Kramariča in Sandija Ogrinca. Oba sta se preselila k Bravu.
Dino Hotić se je prišel poslovit od svojega vijol'čnega doma  
“Res se je bilo kar težko posloviti. V Mariboru sem bil osem let in pol, doživel veliko lepih trenutkov. Hvaležen sem klubu. Ne najdem besed, kako naj se zahvalim in oddolžim za usmerjanje, podporo. Ne samo po nogometni, tudi po človeški plati."

 

rezultat: 1-10 od 7835
1 2 3 4 5 6 7 ... 782 783 784


20.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
42
Aluminij
38
Maribor
38
Celje
34
DNŠ Mura
33
Domžale
25
Triglav
20
Tabor Sežana
19
Bravo
17
Rudar
8