ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8073
1 2 3 4 5 6 7 ... 806 807 808


 
Spet je čas za nogomet mladih. Začenja se tekmovanje v 1. SML & SKL, otvoritev tekmovalnega programa z dvojnim programom v športnem parku v Rogozi. Ob 15. uri selekcija U17, ob 17. U19.
S trenerjem po uspešni simulaciji prvoligaškega dvoboja 
“Kot sem rekel, želim, da se vedno igra do konca, ne glede na rezultat. Včasih se izide, kdaj ne, toda vsi navijači, ki nas spremljajo, morajo videti, da se vedno trudimo po najboljših močeh. To je najmanj, kar lahko naredimo."
 
Prilagajanje in spreminjanje tekmovalnega koledarja ob preložitvi prvenstva: prva izmed dveh na novo dogovorjenih pripravljalnih preizkušenj. Za prvi prvoligaški dvoboj v pričakovanju začetka PLTS je v kadru 19 igralcev.
 
Skupna izjava NK Maribor in NK Olimpija Ljubljana glede ureditve nogometne problematike, da se v primeru okužbe izloči pozitivne igralce, preostali pa nadaljujejo s treningi.
 
Zgodba o novi nogometni realnosti je privedla do spremembe tekmovalnega koledarja. Pripravljen je vijol’čni načrt B: namesto prvenstvenih v tem tednu 2 pripravljalni tekmi. Obe v Ljudskem vrtu. V sredo ob 19. uri z Muro, v soboto ob 18. z Gorico.
 
Igramo v Ljudskem vrtu, tekmeca še čakamo. Žreb v Nyonu je določil, da se bomo v začetku kvalifikacij za UEFA Europa League pomerili z zmagovalcem dvoboja predkroga Coleraine FC/La Fiorita 1967. Tekma bo 27.8.
Aljoša Matko v pričakovanju novega vijol'čnega začetka 
“Veseli me, da sem zadel, za napadalca je pomembno ostati v formi. Upam, da bo šlo tako naprej in da bom nadaljeval, kjer sem se ustavil z igrami pri Bravu. Upoštevam trenerjeve nasvete in to skušam s treningov prenesti na tekme.”
Pred žrebom 1. kroga kvalifikacij za Ligo Europa 
NK Maribor je v statusu nosilca in naši možni nasprotniki so: FC Levadia Tallinn (Estonija), Vikingur Reyjkavik (Islandija) ali zmagovalec dvoboja predkroga Coleraine FC (Severna Irska)/La Fiorita 1967 (San Marino).
 
S trenerjem o uspešno opravljeni generalki in negotovosti glede začetka prvenstva zaradi novonastalih razmer: "Čakamo na nova navodila in podrobnejše informacije, potem se bomo odločili o prihodnjem načrtu."
 
Še tretja izmed treh predvidenih pripravljalnih preizkušenj, tokrat proti češkemu prvoligašu, ki je v prejšnji sezoni osvojil 9. mesto. Strelca za zmago Matko in Mešanović.

 

rezultat: 1-10 od 8073
1 2 3 4 5 6 7 ... 806 807 808


36.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
69
Maribor
67
Olimpija
67
DNŠ Mura
56
Aluminij
55
Bravo
49
Tabor Sežana
46
Domžale
43
Triglav
32
Rudar
12