ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7268
1 2 3 4 5 6 7 ... 725 726 727


 
Drugi test, prva zmaga. Po 180. minutah pa še brez dobljenega zadetka. Nadaljevanje tekmovalnega programa v prihodnjem tednu, z novima preizkušnjama. Naslednji nasprotnik češki prvoligaš MFK Karvina, v sredo, 23.1.
Strelca Aleks Pihler in Nino Žugelj 
Ob koncu priprav v Moravskih Toplicah še test št. 2 v Ljudskem vrtu. Tokrat slovenski prvoligaški dvoboj, z velenjskim Rudarjem. Brez šestih reprezentantov, a s spodbudno igro mladih in vrnitvijo Denisa Šmeja.
 
Ko pomagamo, pomagamo – skupaj. Še enkrat več dokazujemo te dni, ko široko vijol’čno srce znova bije močneje. In smo priskočili na pomoč brezdomcem. S skupnimi močmi, v spomin na Roka Černica.
Aleks Pihler o vijol'čnem utripu pred koncem priprav v Prekmurju 
"Zaenkrat je bilo v začetnem delu priprav več fizike, s prvimi tekmami je tudi več taktike. Vse gre po predvidenem načrtu in ni dvoma, da bomo dočakali otvoritev spomladanskega dela pripravljeni najboljše, kot je mogoče.”
Trenerjeva ocena prvega testa 
“Nasprotnik nas je z agresivnostjo privedel do tega, kar je bil osnovni cilj. Da smo morali fizično dobro oddelati tekmo. Imeli smo nekaj težav pri branjenju, a tudi dinamiko, priložnosti. Bilo je dovolj dobrih zadev, slabše pa bomo sproti popravljali."
 
Začeli z remijem. Nadaljujemo v soboto, nasprotnik v tekmi št. 2 pripravljalnega obdobja bo velenjski Rudar. Znova v Ljudskem vrtu, tokrat z začetkom ob 14:00.
 
Zimska premiera v Ljudskem vrtu. Za prvo tekmovalno preizkušnjo proti madžarskemu prvoligašu še niso bili nared Martin Milec, Luka Uskoković in Denis Šme. Naslednji dvoboj proti velenjskemu Rudarju.
Denis Klinar o dosedanjem delu in predčasnem odhodu iz Moravcev 
“To je za vse nas nagrada za uspešne igre ekipe v jesenskem delu in prinaša tudi dodaten motiv za nadaljnje delo. Do petka treniramo v Moravcih, vmes preusmerimo misli k reprezentančnim obveznostim, potem pa nazaj v Ljudski vrt."
 
Vijol’čni tekmovalni program v 2019 se začenja z dvobojem proti madžarskemu prvoligašu v sredo ob 16:00, tekma NK Maribor - Szombathelyi Haladas bo v Ljudskem vrtu. Odprta bo vzhodna tribuna, vstop je prost.
 
Delovni teden št. 2: selitev v tradicionalno pripravljalno bazo v Moravskih Toplicah. Nov delovni cikel prinaša tudi vračanje tekmovalnih občutkov, s preizkušnjama proti Haladasu in Rudarju.

 

rezultat: 1-10 od 7268
1 2 3 4 5 6 7 ... 725 726 727


19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15