ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8739
1 2 3 4 5 6 7 ... 872 873 874


Radovan Karanović po dvoboju z Voždovcem 
“Hoteli smo videti odziv igralcev, ki so doslej dobili manj priložnosti. Nismo zadeli iz priložnosti, ki smo jih imeli v prvem polčasu, potem je prišlo do padca v igri. Po seriji intenzivnih treningov v preteklih dneh so bili fantje opazno brez svežine."
 
Nov dan, nov izziv: nadaljevanje tekmovalnega programa v Turčiji. Po predvidenem načrtu tokrat z novo enajsterico v primerjavi s tekmo proti Crveni zvezdi. Večinoma priložnost za mlajše nogometaše, Ivanović še ni bil nared za nastop.
 
Po še eni dobro odigrani tekmi hitro nadaljevanje tekmovalnega programa v Beleku, z novo tekmo proti moštvu srbskega prvoligaša. Naslednji izziv že v sredo, proti Voždovcu. Znova v neposrednem spletnem prenosu na nkmaribor.com.
Tudi doslej najzahtevnejši izziv na pripravah uspešno opravljen 
“Celotne priprave fantje delajo res izredno, kar je ob treningih opazno tudi na tekmah. Najbolj pa je pomembno, da ne izgubljamo tekmovalnega značaja. Vemo, kaj želimo v vsakem trenutku, zaenkrat nam uspeva in želimo, da tako ostane tudi v prihodnje."
 
Zaradi dvojnega programa (naslednja tekma proti Voždovcu bo v sredo, z začetkom ob 12. uri) je bil drugi test že kot tekmovalna preizkušnja. In videli smo še eno dobro predstavo v Turčiiji, za remi s srbskimi prvaki je zadel Ognjen Mudrinski.
O delovnem utripu v turški pripravljalni bazi Mirko Mutavčić 
Opis evrogola: “Žoga je prišla do mene, videl sem, da ni v bližini nobenega nasprotnega igralca, ki bi lahko šel v blok. Imel sem odprto pot, se odločil za udarec in izšlo se je res na najlepši način."
Trenerjeva ocena testa št. 1 v Turčiji 
“Seveda smo zadovoljni z rezultatom, predvsem pa moram izpostaviti odnos igralcev. Vsi, od prvega do zadnjega, so pokazali značaj in željo po dokazovanju. Veseli, da so fantje prenesli zamisli s treningov na tekmo."
Strelca za zmago Nemanja Mitrović in Mirko Mutavčić 
Začetek tekmovalnega dela priprav v Turčiji: za prvo tekmo v kadru 23 igralcev, prvič v vijoličastem Đorđe Ivanović, predstavil se je tudi 19-letni napadalec Stevan Nikolić. Spodbudna premiera, ne samo zaradi rezultata.
 
Stanje v moštvu je spodbudno, v pripravljalni bazi imamo 28 igralcev in vsi so nared za nastop na uvodnem testu v Turčiji. V kadru 23 igralcev, prvič v vijoličastem tudi Đorđe Ivanović in Stevan Nikolić.
Nemanja Mitrović o uvodnih turških vtisih in pred sobotnim prvim testom 
“Dočakali so nas zelo dobri pogoji. S kakšno stopinjo manj, kot so bile običajne temperature v tem delu leta v Turčiji, vendar za delo povsem primerne. Zavedamo se svojih obveznosti, opazna je delovna vnema na visokem nivoju."

 

rezultat: 1-10 od 8739
1 2 3 4 5 6 7 ... 872 873 874


20.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
39
Luka Koper
38
Olimpija
31
Bravo
30
DNŠ Mura
29
Domžale
23
Celje
22
Tabor Sežana
19
Aluminij
19
Radomlje
19