ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7800
1 2 3 4 5 6 7 ... 778 779 780


 
Akcija vijol'čnih popustov se nadaljuje. Ne pozabimo, do nedelje, 8.12., še veljajo znižanja otroškega tekstila - 20% za imetnike sezonskih vstopnic in -15% za vse ostale navijače.
Rok Kronaveter o vijol'čni jeseni in prvem pogledu proti pomladi 
"Storili bomo vse za uspešnejše nadaljevanje sezone, ne smemo si več dovoliti spodrsljajev. V nogometu je vse mogoče, mi verjamemo! Zaostanek pa vendarle ni tako velik ali prevelik, da ne bi mogli razmišljati o naslovu.”
 
Decembra v Vijol'čni Bajto. Ker se splača. Posebno akcijo pripravljamo v petek, 6.12. S popustom na celotno košarico, s 25-odstotnim znižanjem nakupa za imetnike sezonskih vstopnic in -20% za vse ostale navijače.
Po remiju v Velenju na zimski premor s štirimi točkami zaostanka 
“Spet smo imeli veliko število priložnosti, ki jih nismo izkoristili. Zdaj se je treba odpočiti, začeti priprave na spomladanski del in potem se bodo obrnile tudi zadeve v igri. Od prve tekme bomo šli na igrišče z namenom, da spremenimo podobe lestvice.”
Iz Velenja s točko, strelec Rok Kronaveter 
Zadnja letos, tekma št. 49 v 2019. Za dvoboj z Rudarjem je nared Kronaveter, manjkata Handanović in Vrhovec zaradi poškodbe ter Milec zaradi štirih rumenih kartonov, tako da se vrača v začetno enajsterico Klinar.
Napovednik zadnje tekme v letu: Velenje, sreda, 17:55 
"Zavedamo se, da smo izgubili preveč točk proti ekipam s spodnjega dela lestvice, to je dejstvo in tudi opozorilo pred naslednjo tekmo. Treba se je osredotočiti na zadnjo preizkušnjo v letu in vse druge zadeve zdaj odmisliti."
Pogled z igrišča: Nemanja Mitrović 
»Škoda, da nismo izkoristili te serije štirih zaporednih zmag. Res škoda... Imeli smo dober trenutek, pripravljene vse pogoje za novo uspešno predstavo. Toda nismo bili pravi in ostali smo brez točk."
 
V zadnjih tekmah jesenskega dela v 1. SML & SKL zmaga in poraz na gostovanju pri velenjskem Rudarju, selekcija U17 neporažena na zimski premor.
 
Nepričakovan zaplet s srečnim koncem. Rudi Požeg Vancaš je v končnici sobotne tekme poskrbel za precejšnje nelagodje, ko je obležal na tleh. Sekunde so trajale kot minute, vendar je k sreči vse minilo brez posledic.
Trenerjeva analiza poraza po množičnem zapravljanju priložnosti 
"Nismo izkoristili dobrega trenutka, ki smo ga imeli v zadnjem obdobju z zaporednimi zmagami. Tokrat smo bili pod nekakšim vtisom lahkotnosti in občutek, da prelahko prihajamo do priložnosti, nam je odnesel točke. Posegali smo po napačnih odločitvah."

 

rezultat: 1-10 od 7800
1 2 3 4 5 6 7 ... 778 779 780


20.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
42
Aluminij
38
Maribor
38
Celje
34
DNŠ Mura
33
Domžale
25
Triglav
20
Tabor Sežana
19
Bravo
17
Rudar
8