ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8926
1 2 3 4 5 6 7 ... 891 892 893


 
Tekmovalni program je končan, sledijo še zaključne aktivnosti do otvoritve sezone. Kje smo trenutno, s kakšnimi spoznanji vstopamo v finiš priprav? Med pogovorom s trenerjem o povzetku doslej storjenega.
 
Še zadnjih 90 minut pripravljalnega obdobja, tokrat namenjenih igralcem, ki so na včerajšnji tekmi proti Partizaniju igrali manj. Dvoboj v prijetnem ozračju, sprejeli smo povabilo v počastitev uvrstitve moštva Rač v 3. ligo.
 
Še najpomembnejši test, v zaključnem delu priprav tekma proti tretjeuvrščeni ekipi albanskega prvenstva. Vrnitev Mitrovića po bolezni, zaradi poškodbe manjka Kronaveter.
V sredo osrednja preizkušnja: s Partizanijem v Dravogradu (18.00) 
Priprave se prevešajo v zaključni del, sledi še osrednja zadnja preizkušnja. Ocena trenutnega stanja je pozitivna, strokovni štab usmerja ekipo k otvoritvi sezone ob odpravljanju vmesnih pomanjkljivosti, ki so bile opazne v dosedanjem obdobju.
 
Odštevanje do otvoritve sezone. Brez omejitev pri nakupu in seveda z dodatno ugodnostjo za kupce sezonskih vstopnic.
 
Še en nov obraz v Ljudskem vrtu. Osemnajstletni Alen Dizdarević, ki je uporaben na različnih položajih v zvezni vrsti, je modri dres zamenjal za vijoličastega. Iz mladinske ekipe zagrebškega Dinama se je preselil v Maribor.
Po zaostanku v 1. v 2. polčasu do izenačenja, strelec Pihler 
Naslednja pripravljalna tekma, tokrat proti podprvaku Bosne in Hercegovine. Ob poškodovanemu Kronavetru je zaradi bolezni manjkal Mitrović, po okrevanju znova v kadru Uskoković.
 
Smo v tednu z dvojnim tekmovalnim programom. V sredo s slovaškim pokalnim zmagovalcem, v soboto s podprvakom Bosne in Hercegovine. Tokrat v Gornji Radgoni, dvoboj z moštvom FK Tuzla City se bo začel ob 17.30.
Nino Žugelj ob vrnitvi v družbo klubskih soigralcev z novimi motivi 
"Fantje, ki so prišli kot naši novi člani, se hitro prilagajajo. Pred nami sta še dva tedna priprav, zavedamo se, kaj se od nas pričakuje. Opazno je, da smo na dobri poti in gremo naprej odločno, s pravo mero optimizma.«
 
Tokrat že skoraj z vsemi predvidenimi kandidati za novo sezono. Razen poškodovanih Kronavetra in Uskokovića ter Juga. V dvoboju s slovaškim pokalnim zmagovalcem do prvenca v vijoličastem Baturina in Brnić.

 

rezultat: 1-10 od 8926
1 2 3 4 5 6 7 ... 891 892 893


0.krog LESTVICA