ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8413
1 2 3 4 5 6 7 ... 840 841 842


V napovedniku tekme v Kopru Simon Rožman & Jan Repas 
"Fokus je samo na tekmi s Koprom, ne ukvarjamo se s preračunljivostjo ali z drugimi. Dobili smo še eno priložnost v boju za naslov in storili bomo vse, da jo izkoristimo. Čaka nas zahtevna tekma, tako da organizacija igre mora biti na visokem nivoju.«
Vid Koderman: predstavitev vijol'čnega upa po petih zaporednih nastopih 
»Pred tekmo priznam, da je prisotne nekaj treme. A ko pridem na igrišče, hitro izgine. Sprostim se že na ogrevanju in potem med tekmo odmislim vse, s pomočjo strokovnega štaba ter soigralcev, ki so tudi moji mentorji, mi je veliko lažje."
Pogled s klopi na tekmo pod nadzorom: Simon Rožman o pomembni zmagi 
"Veseli tekma brez prejetega zadetka, kar pomeni, da je medsebojno sodelovanje v fazi obrambe dobro, disciplina v igri gre na boljše. Ko potegnemo črto, moramo biti zadovoljni, te tri točke nam pomenijo dobro spodbudo za finiš prvenstva."
 
Odločen vstop v zadnji teden prvenstva: z zmago, učinkovito predstavo in znova tudi z nedotaknjeno mrežo. Že do odmora je 2x zadel Jan Mlakar, ki je zdaj pri dvanajstih ligaških zadetkih, za končnih 3:0 pa Jan Repas.
Trenerjev napovednik sobotnega dvoboja z Gorico (Ljudski vrt, ob 16.45) 
"Igralce moram pohvaliti za storjeno v tem tednu, opravili so vse, kar smo zahtevali od njih. Gorica še ima možnost, da ostane v ligi. Opozorilo je zmaga proti Domžalam, zato je prednost na papirju treba izkazati tudi na igrišču.«
 
Po zaslugi inovativne digitalne rešitve bomo med tekmo Maribor – Gorica omogočili navijačem virtualno podporo moštvu kot predpripravo na nestrpno pričakovano vrnitev gledalcev. To bo zadnja tekma v Ljudskem vrtu brez prisotnosti navijačev!
Ažbe Jug, edini v vijol'čni slačilnici s polno minutažo 
»Vesel sem zaupanja, trudim se na vsaki tekmi prispevati svoj delež. Zato poskušam med vsakim treningom nadgraditi svojo igro in izboljševati zadeve. Smo pa vsi skupaj bojevitost in celotno podobo na terenu dvignili na višji nivo."
Aleks Pihler z derbija že z 10. rumenim kartonom 
"Vsi skupaj se dobro zavedamo, da brez povečane mere agresivnosti ne gre. Zato včasih kakšen prekršek več, nikdar pa z namero ali s pretirano grobostjo. Skušam le po najboljšh močeh pomagati ekipi."
Trenerjeva analiza derbija 
"Faza obrambe je bila na nivoju, tekmecem nismo pustili veliko. Žal mi je, da teh dveh izrazitih priložnosti, ko smo bili sami pred vratarjem, nismo izkoristili. Nismo zmagali in uresničili cilja, fantom pa lahko čestitamo za bojevitost ter izraženo željo."
 
Boj za naslov se nadaljuje z vsemi elementi drame, vrhunec 33. kroga ni spremenil razmerja na vrhu lestvice. Med zadnjim letošnjim derbijem nismo videli golov, ni pa manjkalo priložnosti...

 

rezultat: 1-10 od 8413
1 2 3 4 5 6 7 ... 840 841 842


34.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
60
Olimpija
59
DNŠ Mura
57
Domžale
54
Bravo
42
Luka Koper
42
Tabor Sežana
41
Aluminij
39
Celje
37
Gorica
26