ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8016
1 2 3 4 5 6 7 ... 800 801 802


 
V Ljudskem vrtu do nadaljnjega oz. ob zdajšnjih veljavnih ukrepih še vedno brez gledalcev.
Martin Milec po derbiju in pred finišem sezone 
“Nikdar se ni prijetno vračati praznih rok iz Ljubljane, a ta tekma še ni bila odločilna, boj za naslov prvaka ostaja odprt. Pogovorili smo se o vsem, se spodbudili za naprej. Bili smo že v podobnih ali še težjih situacijah in smo se znali dvigniti."
 
Kadrovanje v Ljudskem vrtu je dobilo novo poglavje, v preoblikovanju moštva za vijol’čni projekt 2020/21 že lahko potrdimo prihod tretjega novinca. Jan Repas, po 31. tekmah za francoski Caen, s podpisano pogodbo z NK Maribor do leta 2023.
 
Po derbiju nas čaka še 540 minut igre. Zaenkrat sta potrjena termina naslednjih dveh tekem, v nedeljo znova v večernem terminu v Ljudskem vrtu z Muro (začetek ob 20:15). Dvoboj 32. kroga v Sežani pa bo prihodnji četrtek, ob 18. uri.
 
Za Aleksandra Rajčevića je letošnja sezona, žal, končana, požrtvovalnost je terjala davek v obliki neprijetne poškodbe. Posledica trčenja v vratnico: dve zlomljeni rebri, 4 do 6 tednov premora.
Trenerjeva analiza 
"Redki so derbiji, ko si priigraš toliko obetavnih situacij, toda nogomet se igra za zadetke in moramo Olimpiji čestitati za zmago. Kljub porazu pa velja le eno sporočilo: ni predaje. Na voljo je še 18 točk, lahko se zgodi marsikaj."
 
Zadnji derbi letošnje sezone, s precej težavami pri sestavi moštva: zaradi zlomljenega nosu ni mogel igrati Mitrović, zaradi poškodbe na treningu med tednom nista bila nared niti Kronaveter in Klinar.
Še odštevanje do derbija ob pogovoru s trenerjem (Stožice, nedelja, ob 20:45) 
"Ni lahko zmagati 4x zapored. Ni bilo lahko pred epidemijo, ni lahko zdaj. Prišli smo na točko zaostanka, zdaj odločamo sami o sebi in upam, da bomo tako nadaljevali. Še vedno pa sem mnenja, da derbi bo ne odločal o prvaku."
Športni direktor Oliver Bogatinov v napovedniku derbija 
"Med zaključnim delom aktivnosti gledamo predvsem nase, razmišljamo o svojih zadevah. Nasprotnika spoštujemo in se temu primerno tudi pripravljamo. Žal pa smo ostali brez Mitrovića, ki ne bo nared za nastop.”
 
V nedeljo nas čaka četrti, zadnji derbi v letošnji sezoni. Med finišem priprav pregled dogajanja v treh prejšnjih medsebojnih obračunih. Smo v prednosti, s petimi osvojenimi točkami in razliko v zadetkih 5:3.

 

rezultat: 1-10 od 8016
1 2 3 4 5 6 7 ... 800 801 802


30.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
59
Celje
55
Maribor
55
Aluminij
48
DNŠ Mura
47
Bravo
41
Tabor Sežana
34
Domžale
33
Triglav
31
Rudar
10