ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7262
1 2 3 4 5 6 7 ... 725 726 727


 
Zimska premiera v Ljudskem vrtu. Za prvo tekmovalno preizkušnjo proti madžarskemu prvoligašu še niso nared Martin Milec, Luka Uskoković in Denis Šme.
Denis Klinar o dosedanjem delu in predčasnem odhodu iz Moravcev 
“To je za vse nas nagrada za uspešne igre ekipe v jesenskem delu in prinaša tudi dodaten motiv za nadaljnje delo. Do petka treniramo v Moravcih, vmes preusmerimo misli k reprezentančnim obveznostim, potem pa nazaj v Ljudski vrt."
 
Vijol’čni tekmovalni program v 2019 se začenja z dvobojem proti madžarskemu prvoligašu v sredo ob 16:00, tekma NK Maribor - Szombathelyi Haladas bo v Ljudskem vrtu. Odprta bo vzhodna tribuna, vstop je prost.
 
Delovni teden št. 2: selitev v tradicionalno pripravljalno bazo v Moravskih Toplicah. Nov delovni cikel prinaša tudi vračanje tekmovalnih občutkov, s preizkušnjama proti Haladasu in Rudarju.
Saša Ivković ob svoji vijol’čni obletnici 
“Minulo leto mi je, ko seštejemo vse, prineslo več golov kot sem jih pred tem dosegel v celotni karieri. Dobro se je začelo po učinkovitosti in šlo tako naprej, a je najpomembnejše, da smo končali jesenski del na 1. mestu."
 
Znan je seznam kandidatov za prvo reprezentančno akcijo pod vodstvom selektorja Matjaža Keka, vabila so dobili Luka Zahović, Amir Dervišević, Jan Mlakar, Dino Hotić, Blaž Vrhovec in Denis Klinar. Tekma proti selekciji Kitajske do 25 let bo v Marbelli 24.1.
Spet popolni, tudi s kapetanom 
"Seveda v Braziliji ne gre brez jedi z žara, ampak sem tudi jedel z glavo. Na poroki in tudi v vseh preostalih dneh. Pazil sem na telo in imel v mislih, da ne bo trener jezen name, ko se vrnem.”
 
Potrdimo lahko prvo kadrovsko novico v letu 2019: odhod 28-letnega branilca iz Malija z belgijskim potnim listom. Sklenjen je dogovor o sporazumni prekinitvi pogodbe, priprave nadaljuje 33 igralcev.
Dino Hotić po neprijetni jesenski izkušnji nazaj z novimi motivi 
“Kaj podobnega se mi ne sme več nikdar zgoditi. Ni se bilo lahko soočiti z neprijetno situacijo, a sem ves čas do konca jesenskega dela zavzeto treniral in skušal iz vsega izvleči nekaj pozitivnega."
S trenerjem o začetku in delovnem načrtu zimskih priprav 
"Želim si, da bi šlo brez zapletov in se ne bo treba preveč ozirati na vreme. Predvsem pa je pomembno, da začnemo od prvega dne govoriti, na kakšen način smo doslej dosegali dobre rezultate in dosegali zadetke."

 

rezultat: 1-10 od 7262
1 2 3 4 5 6 7 ... 725 726 727


19.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
45
Olimpija
36
Aluminij
30
Domžale
27
Celje
26
DNŠ Mura
24
Gorica
22
Rudar
18
Triglav
16
Krško
15