ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 7940
1 2 3 4 5 6 7 ... 792 793 794


Vijol’čna karantena: Kenan Pirić  
"Mitja Pirih nam pošilja vsa navodila, pripravil nam je videomaterial in ob vajah poslal tudi posnetke, kako naj jih pravilno izvajamo ter ostanemo v formi. Ne moremo se metati po stanovanju, tako da nam je sestavil program, ki je prilagojen delu doma."
 
Povezani tudi med dnevi karantene, Mi skupaj eno smo v vseh pogledih. V popestritvi za otroke so na zanimiva vprašanja odgovarjali Marcos Tavares, Jasmin Handanović in Rudi Požeg Vancaš.
 
Akcija darovanja krvi uspela tudi v izrednih razmerah in bo zaradi velikega odziva podaljšana še v prihodnji ponedeljek.
Vijol’čna karantena: Rok Kronaveter 
"Po zajtrku imamo z otroki šolske obveznosti, ki jih dobivajo domov, to opravimo skupaj. Potem sledi kosilo, popoldanski čas pa je zame, namenjen treningom. Zdaj je prav, da smo vsi disciplinirani in spoštujemo navodila."
 
Vijol’čna kri za vse ljudi. Običajno ob koncu poletja, tokrat v začetku pomladi. Zaradi izrednih razmer, ko začenja primanjkovati tudi zalog krvi, smo v sodelovanju z UKC Maribor in Rdečim križem priskočili na pomoč z organizacijo darovanja krvi.
Oliver Bogatinov ob predstavitvi v vlogi športnega direktorja 
“Gre za veliko čast in še večjo odgovornost. Je pa velikega pomena, da se nove usmeritve Maribora in pogled na prihodnje delovanje skladajo z mojimi vrednotami. Skromnost z zdravo mero ambicioznosti bo vodilo prihodnjega delovanja."
Sklep kluba o prvi vitalni odločitvi v športnem delu 
Bojan Ban: "Z zadovoljstvom sporočam, da je novi športni direktor NK Maribor gospod Oliver Bogatinov. Menimo, da je po strokovni plati, po poznavanju klubskega ustroja vreden zaupanja in najprimernejši za vzpostavitev novih vijol’čnih tirnic."
 
Prilagajanje se nadaljuje. Še vedno se stanje ni izboljšalo do te mere, da bi se kaj spremenilo glede nogometnih aktivnosti. Podaljšano je obdobje individualne vadbe, Ljudski vrt ostaja oaza miru.
Predsednik o aktualnem stanju in pripravi klubskih prihodnjih smernic 
"Klub pripravlja strategijo prilagajanja na izbruh pandemije, ki je že in še bo pripeljala do globalne krize. Kot v gospodarstvu in vseh sferah življenja bomo posledice, razumljivo, v veliki meri občutili tudi v športu."
 
Vijol’čni teden darovanja krvi: med 30.3. in 2.4. skupna akcija NK Maribor, UKC Maribor in Rdečega križa. V dneh, ko medicinsko osebje uspeva z nadčloveškimi napori obvladovati neprijetno situacijo, je bistvenega pomena tudi ustrezna zaloga krvi.

 

rezultat: 1-10 od 7940
1 2 3 4 5 6 7 ... 792 793 794


25.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
50
Celje
45
Aluminij
45
Maribor
43
DNŠ Mura
38
Tabor Sežana
29
Bravo
28
Triglav
27
Domžale
26
Rudar
10