ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8256
1 2 3 4 5 6 7 ... 824 825 826


 
Novo poglavje aktivne skrbi za razvoj mladih športnikov: ob sodelovanju s podjetjem Mastercard je zaživel eksperimentalni izobraževalni-športni projekt Razturi na maturi. Izobrazba – formalna in neformalna – je pač, tako kot Mastercard. Neprecenljiva.
 
Nov, pomemben korak za vijol’čno prihodnost. Z utrditvijo poslovnega sodelovanja med NK Maribor in Novo KBM: podpis nove, štiriletne pogodbe, veljavne do leta 2024, pomeni utrditev medsebojnih vezi in poglobitev sodelovanja.
 
Premor je končan, v Ljudskem vrtu spet “na puno”! V sredinem jutru smo začeli zimske priprave, zaradi poškodb ali bolezni pa uvodne aktivnosti še ne bodo potekale v popolni zasedbi.
 
Aktualnosti ob začetku priprav: Klinar in Peričić sta se poškodovala med opravljanjem individualnega programa, Kronaveter je bil pozitiven na covid-19 testu, Cretu se ni pojavil na zboru (zanj bo sprejeta odločitev v skladu s pravilnikom).
Nemanja Mitrović nadaljuje svoj program okrevanja 
"Ne smem prehitevati dogodkov ali zaporedja aktivnosti. Napovedi, kdaj bom znova na igrišču, bi bile trenutno nehvaležne. Garal bom, da se vrnem in bom pripravljen na naslednji izziv, ko bo čas za to. Do tedaj pa sem v vlogi navijača.«
 
Zamisel za darilo in celoleten spomin: koledarji NK Maribor še na voljo v spletni trgovini. Cena koledarja je 12,12 EUR. Za kupce sezonskih vstopnic po polovični ceni. V obliki knjige, ki ob koledarju piše zgodbe iz zgodovine.
 
Med bivanjem v turški pripravljalni bazi bodo na sporedu štiri pripravljalne tekme. Dvoboji proti prvakom Ukrajine, Bolgarije in Srbije so že dogovorjeni, za uvodno preizkušnjo v Beleku pa še čakamo na potrditev nasprotnika.
Aljoša Matko, najboljši mladi nogometaš leta 2020 v Sloveniji 
Ob vstopu v 2021 še čas za ovrednotenje dosežkov iz 2020. V izboru, ki ga je organiziral športni dnevnik Ekipa SN, po skupnem glasovanju novinarjev iz slovenskih medijev prestižno priznanje v Ljudski vrt.
 
Osebni prevzem bo mogoč pod vzhodno tribuno stadiona Ljudski vrt od ponedeljka in petka, med 8. in 16. uro. Ko bo vaš vijol’čni paket pripravljen za prevzem, boste osebno obveščeni.
 
Nedeljsko popoldne za posebne vijol'čne trenutke, odštevanje kot do tekme. Pred nami je premiera filma ob 60-letnici NK Maribor, ki nam bo povišala srčni utrip in nas priklenila pred majhne zaslone.

 

rezultat: 1-10 od 8256
1 2 3 4 5 6 7 ... 824 825 826


19.krog LESTVICA
Maribor
38
Olimpija
35
DNŠ Mura
33
Luka Koper
30
Domžale
25
Tabor Sežana
24
Celje
23
Bravo
22
Aluminij
15
Gorica
10