ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 8314
1 2 3 4 5 6 7 ... 830 831 832


Strelci Mlakar 2x, Bajde in Repas 
Moštvo je na današnji tekmi vodil Saša Gajser, ob njem na klopi novi športni direktor Marko Šuler. Uroka iz Sežane ni več, prekinjena serija štirih tekem brez zmage in otvoritev novega poglavja v velikem slogu.
 
Odločitev vodstva kluba o spremembah v športnem delu: Oliver Bogatinov ni več športni direktor, Mauro Camoranesi ni več trener NK Maribor. Novi športni direktor je Marko Šuler, ekipo bo v Sežani in na sobotnem derbiju vodil Saša Gajser.
V sredo v Sežano: začetek tekme 23. kroga ob 13.30 
Aljoša Matko: "Ko se ekipa znajde v takšni situaciji, ni prijetno. V Mariboru so vsi vajeni boljših rezultatov, zavedamo se, da smo slabo začeli spomladanski del in skušali bomo storiti vse, da se izvlečemo iz te situacije ter se vrnemo na zmagovite tirnice."
Jasmin Mešanović po sklenitvi dogovora odhaja k prvaku BiH 
“Težko je izbrati primerne besede ob slovesu. Zadev, ki so se tukaj zgodile, ne gre izbrisati iz spomina. Zvrstili so se številni čudoviti trenutki, res sem vesel, da sem bil del tako uspešne zgodbe.”
Andrej Kotnik o iskanju rešitev, kako se izvleči iz trenutne situacije 
“Načrt je bil, da vmesno serijo remijev prekinemo z zmago. Žal nam ni uspelo. Zakaj? Zaradi nas. Ker nam popušča zbranost, ko je najbolj pomembno. Toda še vedno je vse v naših rokah."
S trenerjem o spoznanjih ob neprijetnem porazu proti Celju 
"Žal smo kaznovani na neprijeten način, rezultatsko, zaradi težav in celotnega dogajanja med pripravami, a to ni izgovor. Če želimo postati pomembno moštvo, moramo prestati in premagati takšne trenutke."
 
Tretji letošnji štajerski derbi. Tokrat za obe ekipi z dodatnim motivom po slabši otvoritvi spomladanskega dela. Peričić je manjkal zaradi smrtnega primera v družini, kar je pomenilo spremembo v obrambni vrsti. Priložnost je dobil Uskoković.
Trenerjev napovednik naslednjega izziva: Ljudski vrt, sobota, 17.15 
"Vsaka tekma je zgodba zase in novo poglavje. Skušamo popraviti določene pomanjkljivosti, z namenom, da bi napredovali. V vseh pogledih. Verjamem, da bo napredek opazen že v naslednji tekmi.”
Rudi Požeg Vancaš v pričakovanju štajerskega derbija 
"V slačilnici smo se pogovorili med seboj že po tekmi proti Bravu, zavedamo se, da je treba igrati boljše. Smo enotnega mnenja, kaj je treba popraviti in verjamem, da se bo to v prihodnje odrazilo tudi na igrišču."
Aljoša Matko, prvi intervju v vlogi Vijol'čnega bojevnika 
“Veliko mi pomeni, da so navijači na takšen način opazili, da se borim za grb, za klub in da sem 100% na vsaki tekmi. To priznanje mi bo pomenilo le še dodatno motivacijo za naprej.”

 

rezultat: 1-10 od 8314
1 2 3 4 5 6 7 ... 830 831 832


23.krog LESTVICA
STRELCI
Maribor
43
Olimpija
43
DNŠ Mura
37
Domžale
33
Bravo
30
Luka Koper
30
Celje
26
Tabor Sežana
26
Aluminij
20
Gorica
14