ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 9145
1 2 3 4 5 6 7 ... 913 914 915


Marko Tolić o osebni in moštveni preobrazbi, o vijol’čni jeseni, a tudi o pomladi 
"Komaj zdaj se začenja tisto, kar Maribor mora biti. Ekipa z napadalno usmeritvijo, s številnimi priložnostmi, z veliko kombinatorike in golov. Veseli me, da sem uspel pomagati ekipi v tem delu in zdaj polni samozavesti čakamo preostale tri tekme.”
Josip Iličić pripravljen na jesenski finiš 
"Prišel sem z namenom, da napredujemo, postanemo boljši. V torek nas čaka nova tekma, na kateri želimo zmagati. Nato še dve do zimskega premora. Prepričan sem, da bomo uspešni v svojem namenu in da bomo nadaljevali z zmagovitim nizom.”
 
Različne ugodnosti, med 30 in 60-odstotni popusti na izbrane izdelke od petka, 25.11., do vključno ponedeljka, 28.11., v obeh klubskih trgovinah, prav tako v spletni trgovini. Možnost, da letošnja praznična darila poiščemo že v novembru.
Aljaž Antolin v jesenski finiš z dodatno mero samozavesti 
"Verjamem, da bomo nadaljevali, kjer smo se ustavili pred tem ligaškim premorom. Dovolj je energije in motiva za jesenski prvenstveni finiš, saj se zavedamo, da smo vmes zapravili preveč točk.”
 
Do konca leta še trikrat v Ljudski vrt. Zadnjih 270 minut v vijol’čnem domu, skupaj v boj za uspešen zaključek 2022. Prvi del vijol’čne jesenske trilogije v torek, 29. 11. Vstopnice so že v prodaji.
 
Ob nadaljevanju pokalnega tekmovanja v spomladanskem delu nas čaka gostovanje v Velenju, predviden termin tekme s trenutno desetouvrščeno ekipo drugoligaškega prvenstva v boju za četrtfinale: 8. marec 2023.
 
Od torka znova živahno v Ljudskem vrtu. Nadaljujejo se aktivnosti po predvidenem programu in s spodbudnim stanjem. Vsi izmed igralcev, ki so se vmes znašli na seznamu poškodovanih, so se pridružili moštvu v delovnem procesu.
 
Potrjen je tekmovalni spored finiša jesenskega dela državnega prvenstva, z določenimi termini zadnjih treh krogov. Za nas trikrat zapored v Ljudskem vrtu, dvakrat v torkovem terminu, zadnjih 90 minut v nedeljo.
Kako je 70-minutno medsebojno tekmo pospremil Damir Krznar? 
“Tekma je bila zanimiva, z ustrezno dinamiko. Določene zadeve so delovale zelo dobro, nekatere pa manj in s temi se bomo morali ukvarjati v prihodnjih dneh, ko začenjamo priprave na dvoboj z Bravom."
 
Po seriji treningov je bil petkov dopoldanski termin predviden za 70-minutni boj na glavnem igrišču. Med zanimivim dvobojem ni manjkalo tekmovalnega naboja, doseženih je bilo šest zadetkov, zmage pa so se veselili “rumeni”.

 

rezultat: 1-10 od 9145
1 2 3 4 5 6 7 ... 913 914 915


32.krog LESTVICA
STRELCI
Olimpija
43
Celje
30
DNŠ Mura
29
Luka Koper
28
Maribor
24
Domžale
22
Bravo
21
Radomlje
13
Gorica
11
Tabor Sežana
11