ARHIV NOVIC leto: mesec: niz:


Novice

rezultat: 1-10 od 9560
1 2 3 4 5 6 7 ... 954 955 956


Ante Šimundža v pričakovanju nove skupne zgodbe 
“Vse, kar se je zgodilo prej, so lepi spomini. Toda v nogometu in življenju se je treba vedno znova dokazovati. S skupnimi močmi želimo izboljšati razmere in potrebna bo popolna mobilizacija, od prvega do zadnjega."
 
Novo vijol’čno poglavje: v Ljudski vrt se vrača Ante Šimundža. Po tem, ko je Damir Krznar v ponedeljek zapustil mesto trenerja, iskanje njegovega naslednika ni dolgo trajalo.
 
Pozornost se preusmerja k vijol’čnim upom. V sredo bo Ljudski vrt prizorišče kvalifikacij za UEFA Youth League, člani naše selekcije U19 se bodo pomerili z nemškimi prvaki. Dvoboj z moštvom 1. FSV Mainz 05 se bo začel ob 18. uri.
 
Odziv kluba po neuspešnem tekmovalnem obdobju: sprememba na klopi. Rezultatske krivulje nismo uspeli obrniti navzgor, po porazu v Kidričevem Damir Krznar ni več trener NK Maribor. Kdo bo njegov naslednik, bo znano v prihodnjih dneh.
Pogovor s trenerjem po novem razočaranju ob porazu v Kidričevem 
“Spet smo padli na osnovah, torej na agresiji, bojevitosti in prizadevnosti. Videli smo dva povsem drugačna obraza enakega moštva znotraj treh dni, kar je velik izziv za nas…”
 
Krog št. 11: poraz v Kidričevem, zadovoljstvo po vmesni zmagi je bilo le začasno. Gostitelji do zmagovitega zadetka v 34. minuti, po izključitvi Marka Božića v 51. (dva rumena kartona) končali tekmo z igralcem manj.
Sven Šoštarič Karič v napovedniku nedeljskega dvoboja v Kidričevem 
"Videli smo, kako je treba igrati, ko ti ne igre. S takšnimi igrami, z močno izraženo bojevitostjo, pripadnostjo klubu lahko dosežemo želene rezultate. Naslednji cilj je, da nadaljujemo z dobrimi igrami že v nedeljo."
 
Petkov trojni program vijol’čnih upov. Mladinci so gostovali v Domžalah, selekciji U17 in U15 sta se pomerili z Ilirijo Extra-Lux, v skupnem seštevku pa devet točk. Ekipa U19 uspešna na generalki pred UEFA Youth League, U17 in U15 zanesljivo.
NK Maribor U19 – 1. FSV Mainz 05 U19 (4. 10., ob 18.00) 
Odprta bo vzhodna tribuna, vstop bo prost, si bo pa treba zagotoviti brezplačne vstopnice. Možnost prevzema v Vijol’čni Bajti. Od petka, 29. septembra, do začetka tekme.
Damir Krznar v pogovoru po dvoboju z Radomljam 
“Opazil sem, da fantje potrebujejo podporo, zato med odmorom nismo povzdigovali glasu, ampak smo opogumili ekipo. Verjeli smo, da bo prišlo, kar iščemo, saj smo si zaslužili in povrnilo se nam je v obliki preobrata."

 

rezultat: 1-10 od 9560
1 2 3 4 5 6 7 ... 954 955 956


11.krog LESTVICA
STRELCI
Celje
23
Olimpija
19
Luka Koper
18
Bravo
17
Maribor
14
DNŠ Mura
13
Aluminij
10
Domžale
8
Radomlje
8
Rogaška
8